A hajvasalók, amelyek manapság a hajvasalásnál sokkal többet kínálnak, a legjobb dolgok közé tartoznak, melyekre bármikor fogadhat. A választásnál azonban ne ragadjon le csak a funkcióknál és a programoknál.  Fontos szempont a vasaló felülete is, az anyag, amiből gyártották, valamint a hajvasaló mérete, súlya és a formatervezése is. Ezekről a paraméterekről semmikép se feledkezzünk meg. 

A legújabb technológiáknak köszönhetően a hajvasalók a legpraktikusabb készülékek közé tartoznak, melyeknek az Ön fürdőszobájából sem szabadna hiányozni. Ezeknek a kiváló termékeknek köszönhetően a haja pontosan olyan lesz, amilyent szeretne. Felesleges károsodás és égetés nélkül. A legújabb hajvasalók modern technológiával rendelkeznek, amely a hajformázás során gondoskodik a hajról.  

A hajvasalók napjainkban számos különféle funkcióval és érdekes programokkal rendelkeznek.  Kiválasztásakor nem szabadna erről megfeledkezni. Létezik számos pont és fontos tényező, amelyeket nem szabadna figyelmen kívül hagynia az új hajvasaló kiválasztásakor, és ezekről az információkról fontos tájékozódni, akár az üzletben is. Az alapvető paraméterek közé tartozik természetesen a hőmérséklet beállításának lehetősége is.

Fontos tudni azt is, hogy melyik a legjobb vasaló felület a hajvasalók esetében. Néhány hajvasalónak nagyobb felülete van, míg másoké inkább kisebbeknek nevezhető. A standard szélesség körülbelül 2,5 centiméter szokott lenni. Lehet, hogy a kisebb felülettel könnyebb dolgozni, viszont kevesebb hajat fog tudni egyszerre kivasalni, mint amennyit szeretne. A piacon olyan különféle felületű hajvasalók találhatóak, mint például a kerámia, a turmalin, a teflon vagy a márvány vasalófelület.  Öntől függ, hogy melyik típust választja ki, de mindenképp győződjön meg róla, hogy melyiknek milyen tulajdonságai vannak, és ha többet szeretne megtudni róluk, akkor egyenesen kérdezzen rá a boltban is. Ma a Rowenta Optiliss Keratin SF3122D0 hajvasalóról készítettünk Önnek egy véleményező cikket. 

Gyors áttekintés

A Rowenta Optiliss Keratin SF3122D0 hajvasaló az egyik legjobb, melyet manapság a piacon talál.  A haj formázásához használt vékony lapocskák kiváló minőségűek és jól kidolgozottak.  Turmalinból és keratinból készültek, ennek köszönhetően formázás közben kiválóan gondoskodnak a hajról. 

A vasaló teljesítménye több mint nagyszerű, ennek köszönhetően nagyon gyorsan felmelegszik és pontosan alkalmazkodik az Ön igényeihez.  Felkeltette az érdeklődését a Rowenta Optiliss Keratin SF3122D0 hajvasaló? Ebben az esetben olvasson tovább! 

Formatervezés

A formatervezés az egyik legfontosabb paraméter, melyet meg kell említenünk. Ugyan nem befolyásolja a hajvasaló teljesítményét, de azt igen, hogy felkelti-e az Ön érdeklődését, vagy sem.  A gyártók tisztában vannak azzal, hogy a vásárlók a készülék kiválasztásakor nem csak a teljesítményt és az eredményeket nézik, de a formatervezést is.

A Rowenta Optiliss Keratin SF3122D0 hajvasaló egyszerű, klasszikus fekete kivitelű, melyet lágy rózsaszín részletek díszítenek.  Minden olyan nőnek jól illik a kezébe, aki hagyományos és nem túl feltűnő készülékre vágyik.  Az egyszerű kivitel ellenére a hajvasaló mégis divatos és stílusos.  

Vasalótalp

A hagyományos vasalókhoz hasonlóan, a hajvasalóknál is nagyon fontos a vasalófelület.  Amennyiben ez jó minőségű, az mellett, hogy tökéletesen kivasalja a hajat, gondoskodik is róla. 

A Rowenta Optiliss Keratin SF3122D0 vasaló a haj formázásához vékony lapokat használ, melyek turmalinból és keratinból készültek.  Ezek nem csak formázzák, de táplálják, és természetes módon ionizálják is a hajat.  A haj megszabadul a statikus elektromosságtól és ragyogóan fényes lesz.  Frizurája sokkal egészségesebbnek tűnik majd, mint korábban.  Az egyenesítő lapok vékony szerkezete az egész vasalást megkönnyíti.

Funkciók 

Mint minden hajvasaló, a Rowenta Optiliss Keratin SF3122D0 hajvasaló is bizonyos funkciókkal ellátott, amelyeknek köszönhetően különbözik a többitől, valamint nagyszerű teljesítményt nyújt. Nézzük meg a Rowenta Optiliss Keratin SF3122D0 hajvasaló főbb funkciói közül néhányat. 

Az első nagyszerű funkció a magas hőmérséklet.  A készülék 230 °C-os hőmérséklettel dolgozik.  Ez azt jelenti, hogy a hajegyenesítés gyors és könnyű lesz, felesleges időveszteség nélkül, amit a haja kiegyenesítésével kéne töltenie. A vasaló így azoknak a nőknek is megfelel, akik minden nap, például minden egyes reggel hajat vasalnak. 

De a hőmérsékletet természetesen Ön állíthatja be ezen a modellen. 130 és 230 °C hőmérsékleti tartományban szabályozhatja. Az alacsony hőmérséklet általában a ritka, vékonyszálú hajnál ajánlott, amely például ráadásul még sérült is.  A magasabb hőmérsékletet jó minőségű, sűrű, erős hajra használandó. 

A gyors felmelegedés az egyik legjobb funkció azok számára, akik rendszeresen formázzák hajukat és nem akarnak minden reggel vagy minden nap túl sok időt eltölteni a hajformázással.  A gyors felmelegedésről a Turbo Boost funkció gondoskodik, melynek köszönhetően az aljzathoz való csatlakoztatás után a vasaló tíz másodperc alatt felmelegszik.  Amíg előkészíti a haját a vasaláshoz, a vasaló már készen is fog állni a használatra.

Nagy előnynek számítanak a vékony lapocskák, melyek szélessége 2,5 cm, hosszuk pedig 9 cm.  A hajegyenesítés, vagy más hajformázás ezáltal egyszerű, kényelmes és nagyon változatos lehet. Készítse el frizuráját saját elképzelése szerint.

Teljesítmény

A Rowenta Optiliss Keratin SF3122D0 hajvasaló teljesítménye az 50 Wattot éri el. Ez azt jelenti, hogy átlagos teljesítményről van szó, amelyet a legtöbb hajvasaló kínálni szokott. Elég erős ahhoz, hogy 10 másodperc alatt a kívánt hőmérsékletre melegítse a felületet.  Az energiafelhasználás is fontos, mivel ennek köszönhetően a vasaló a legjobb eredményeket nyújtja.  

Tápkábel

A kényelmes használatot a hosszú tápkábel is kellemesebbé teszi.  Hosszúsága 3 m, melynek köszönhetően a vasalóval távolabb is elér az elektromos csatlakozótól.  Így a hajegyenesítés vagy a különféle frizurák elkészítése sokkal egyszerűbb lesz.

Tömeg

Ahhoz, hogy a hajvasalót kényelmesen és jól tudja használni, annak alacsony súlyúnak kell lennie. A Remington S9505 hajvasaló tömege 0,3 kilogrammot nyom. Ez egy nagyon alacsony tömeg, amelynek köszönhetően minden egyes frizurát könnyűszerrel elkészíthet. Hosszú idő után sem fogja egyáltalán elnehezíteni az Ön kezét. 

A modell legfőbb előnye az ergonomikus kialakítású fogantyú,  amelynek köszönhetően a vasalót sokkal jobb és egyszerűbb tartani. 

Biztonság

A hajformázás alatt a biztonságról az automatikus kikapcsolás gondoskodik, melynek köszönhetően a vasaló tétlenség esetén bizonyos idő után kikapcsol. 

Ezen felül a vasalófelület lezárását is biztosan értékelni fogja, melynek köszönhetően egész idő alatt garantált a maximális biztonság.

A márkáról

Végül még mondjunk valamit a Rowenta márkáról. A Rowenta az egyik vezető márkák közé tartozik, amely mindig megpróbálja a termékeit a vásárlók igényeihez igazítani. Minden olyan termék, amelyet ezen márka kínálatában megtalál, minőségi és nagyszerűen gondoskodik az Ön egész testéről. Sok nő nem is tudja, hogy milyen termékeket vásároljon, mert túl sok márka van a piacon, amelyek ráadásul termékeket széles választékát kínálják. Azonban a Rowenta az egyik legjobb márkák közé tartozik, amely megpróbál alkalmazkodni az ügyfeleihez és a lehető legjobbat kínálja nekik.  Ezek a termékek bármely családba alkalmasak. Feltétlenül ezen termékek közül kéne választania, méghozzá több okból is, de különösen az egyik legfontosabb ezek közül – ha azt szeretné, hogy tökéletes eredményeket érjen el, amilyenekre már olyan régóta vágyott.