Egy minőségi hajvasalót keres, ami tényleg mindent kibír, és a hajkisimításon kívül más frizurákat is készíthet vele? Akkor döntsön a Rowenta márka mellett, amely már hosszú évek óta hajvasalók gyártásával foglalkozik, és a legjobbak közé tartozik. A legjobb minőségű termékek, amik csak a háztartásában előfordulnak, a Rowenta nevet viselik.

Az elektromos készülék, amit a hajára használ, minőségi kell, hogy legyen, és nem szabadna, hogy tönkretegye a haját. A Rowenta már néhány éve pont olyan hajvasalók, hajsütővasak és hajszárítók gyártására specializálódik, amelyek minősége kiváló, és amelyek nem terhelik le feleslegesen a hajat. Ha Önnek is egy minőségi termékre van szüksége, amellyel könnyedén elkészítheti a frizuráját, miközben a haja egészséges marad, akkor mindenképpen a Rowenta SF4412D4 hajvasalót válassza. Több tucat funkciója van, amelyek biztosan azonnal megtetszenek Önnek, és már nem fogja akarni lecserélni semmi másra a világon.

Tökéletes frizurára vagy egyenes, kisimított hajra vágyik, amely kellemes, sima és puha érintésű? Vagy inkább laza hullámokat szeretne, amelyek ráomlanak a vállára? Mindez, és még sok más is lehetséges a Rowenta SF4412D4 hajvasalóval. Ez a hajvasaló kimondottan női hajra készült olyan formában, hogy minden nő kezébe nagyszerűen illeszkedjen.

A Rowenta SF4412D4 hajvasaló egy olyan termék, amilyent minden nő keres. Minőségi hajvasaló, amely pont olyan munkát végez, mintha egy professzionális fodrász szalonban lenne. Biztosan tetszeni fog Önnek a kifinomult design-nak és a fekete színnek köszönhetően, ami minden modern fürdőszobába illik. Teljesítménye több mint tökéletes. Bármilyen frizurát megalkothat, amilyenre csak szüksége van. Mindezt a hajvasaló specifikus design-jának köszönhetően, amely nagyszerűen illeszkedik minden kézbe. Ergonomikusan formázott fogantyúja is van, amelynek köszönhetően jól fogható, nem csúszik, keze pedig nem fog tőle fájni. Rakoncátlan fürtjeit könnyedén és gyorsan megszelídítheti.

A hajvasaló speciális design-ja sokkal több dolgot tesz lehetővé, mint az az első pillantásra tűnik. Haját kisimíthatja vele, szabadon felcsavarhatja, vagy légies hullámokat alkothat, amelyek nagyon elegánsan és romantikusan néznek ki. A professzionális, 2,5 cm-es szélességű vékony lapok gondoskodnak arról, hogy pár perc alatt minden hajszála fel legyen tekerve, és ne essenek feleslegesen oldalra. Mivel a lapok vékonyabbak, így könnyedén a hajtövek közelébe férkőzhez. Az egész frizura tökéletes lesz, és biztosan tetszeni fog Önnek.

A kerámia felület, amellyel a Rowenta SF4412D4 hajvasaló rendelkezik, szintén nagy előny. Az Ultrashine NANO ceramic nevet viseli, amit a professzionális fodrászati szalonok és azok a márkák is használnak, amelyek a piacon lévő legdrágább hajvasalókat árulják. Ezen hajvasalók esetében mélyebben a pénztárcájába kéne nyúlnia. A hajvasalás ennek a felületnek köszönhetően sokkal hatékonyabb. A kerámia mikrorészecskék és a speciális felületi kidolgozás jelentősen növeli a haj fényét, csökkenti azok töredezettségét vagy más sérüléseit.

A hőmérséklet szabályozása nagyon egyszerű. Ön állíthatja be az LCD kijelző segítségével. 10 különböző hőmérséklet fokozat közül választhat. Az optimális hőmérsékletet minden hajtípus számára megtalálja a hajvasalón. Nem kell attól félnie, hogy nem fogja tudni, hogy milyen hőmérsékletet kell használnia. A tökéletes végeredményért állítsa a hőmérsékletet 230 Celsius-fokra. Ezt a hőmérsékletet használják a professzionális fodrászati szalonok is ahhoz, hogy a lehető legjobb frizurát tudják elérni. Ezenkívül igazán kiváló a rendszer is, amelynek köszönhetően soha nem kell mérlegelnie, hogy a Rowenta SF4412D4 hajvasaló ki van-e kapcsolva, vagy éppen bekapcsolva felejtette. A rendszer, ha nem használja a hajvasalót, automatikusan kikapcsolja bizonyos idő után.