A hajvasalók, amelyek manapság a hajvasalásnál sokkal többet kínálnak, a legjobb dolgok közé tartoznak, melyekre bármikor fogadhat. A választásnál azonban ne ragadjon le csak a funkcióknál és a programoknál.  Fontos szempont a vasaló felülete is, az anyag, amiből gyártották, valamint a hajvasaló mérete, súlya és a formatervezése is. Ezekről a paraméterekről semmikép se feledkezzünk meg. 

A legújabb technológiáknak köszönhetően a hajvasalók a legpraktikusabb készülékek közé tartoznak, melyeknek az Ön fürdőszobájából sem szabadna hiányozni. Ezeknek a kiváló termékeknek köszönhetően a haja pontosan olyan lesz, amilyent szeretne. Felesleges károsodás és égetés nélkül. A legújabb hajvasalók modern technológiával rendelkeznek, amely a hajformázás során gondoskodik a hajról.  

A hajvasalók napjainkban számos különféle funkcióval és érdekes programokkal rendelkeznek.  Kiválasztásakor nem szabadna erről megfeledkezni. Létezik számos pont és fontos tényező, amelyeket nem szabadna figyelmen kívül hagynia az új hajvasaló kiválasztásakor, és ezekről az információkról fontos tájékozódni, akár az üzletben is. Az alapvető paraméterek közé tartozik természetesen a hőmérséklet beállításának lehetősége is.

Fontos tudni azt is, hogy melyik a legjobb vasaló felület a hajvasalók esetében. Néhány hajvasalónak nagyobb felülete van, míg másoké inkább kisebbeknek nevezhető. A standard szélesség körülbelül 2,5 centiméter szokott lenni. Lehet, hogy a kisebb felülettel könnyebb dolgozni, viszont kevesebb hajat fog tudni egyszerre kivasalni, mint amennyit szeretne. A piacon olyan különféle felületű hajvasalók találhatóak, mint például a kerámia, a turmalin, a teflon vagy a márvány vasalófelület.  Öntől függ, hogy melyik típust választja ki, de mindenképp győződjön meg róla, hogy melyiknek milyen tulajdonságai vannak, és ha többet szeretne megtudni rólu, akkor egyenesen kérdezzen rá a boltban is. Ma a Rowenta SF6220D0 hajvasalóról készítettünk Önnek egy véleményező cikket. 

Gyors áttekintés

Olyan segítőtársat keres, amely a legjobb eredményeket nyújtja és amitől haja úgy fog kinézni, mintha most jött volna a fodrásztól?  Akkor most pont rátalált.  Ez nem más, mint a Rowenta SF622DO hajvasaló, amelyet magas teljesítménye, nagyszerű eredményei, divatos kivitele és számos más előnye miatt fog megkedvelni. 

A Philips hajvasaló nagyszerű lehetőségeket és funkciókat kínál, melyeket Ön is megkedvel.  Nagy teljesítményének köszönhetően gyorsan felmelegszik.  Érdekes funkciókkal is rendelkezik, melyeknek köszönhetően professzionális szinten gondoskodik hajáról.  Nem utolsó sorban könnyű, így nagyon egyszerűen lehet vele dolgozni. 

Formatervezés

A formatervezés az egyik legfontosabb paraméter, melyet meg kell említenünk. Ugyan nem befolyásolja a hajvasaló teljesítményét, de azt igen, hogy felkelti-e az Ön érdeklődését, vagy sem.  A gyártók tisztában vannak azzal, hogy a vásárlók a készülék kiválasztásakor nem csak a teljesítményt és az eredményeket nézik, de a formatervezést is.

A Rowenta SF6220D0 hajvasaló minimalisztikus és nagyon stílusos fekete formatervezéssel rendelkezik, amelybe már az első látásra bele fog szeretni. Ez alkalmas minden nő kezébe. Fekete kivitelét ezüst felső rész és kék részletek egészítik ki. Érdekes kivitelről van szó, melynek köszönhetően a vasaló nem csak praktikus segítőtárs lesz, de divatos kiegészítő is.  

Vasalólap felülete

A hagyományos vasalókhoz hasonlóan, a hajvasalóknál is nagyon fontos a vasalófelület.  Amennyiben ez jó minőségű, az mellett, hogy tökéletesen kivasalja a hajat, gondoskodik is róla. 

A vasalófelületek titánnal vannak bevonva, ezért kiváló minőségűek.  Ez a felület ellenálló és kiváló hővezető.  Éppen ezért szinte villámgyors hajegyenesítést kínál.  Az úszó kerámialapocskák szabályozzák a hajra kifejtett nyomást, ami kímélőbb hajformázáshoz vezet, valamint csökkentik a haj károsodásának veszélyét és a hajtöredezést. 

Funkciók 

Mint minden hajvasaló, a Rowenta SF6220D0 hajvasaló is bizonyos funkciókkal ellátott, amelyeknek köszönhetően különbözik a többitől, valamint nagyszerű teljesítményt nyújt. Nézzük meg a hajvasaló főbb funkciói közül néhányat. 

Az első funkció a Moisture Protect technológia, amely ellenőrzi a hőmérsékletet, és úgy szabályozza azt, hogy a haj megőrizze természetes hidratáltságát. Ennek köszönhetően a haj nem megy tönkre, nem lesz száraz vagy töredezett, valamint más módon nem károsodik.   A speciális érzékelő másodpercenként 30-szor méri fel a haj nedvességtartalmát, ezáltal védi azt a túlzott felmelegedéstől és bebiztosítja, hogy a hajformázás megfelelő hőmérséklet mellett történjen. A vasalás végeredményeként a haj fényes, kreppesedés mentes lesz. 

A vasaló az ionizáló technológia kettős erejével ellátott.  Ennek köszönhetően két kimenetelével az ionok optimális elosztását és ez által a haj maximális fényét és puhaságát biztosítja. 

Gyors hajvasalás? A vasaló vásárlásával pont ezt éri el.  Gyors bemelegedési funkcióval rendelkezik, melynek köszönhetően akár 30 másodperc alatt felmelegszik.  Ezáltal soha nem fordulhat elő, hogy valamiről lemarad vagy nincs rá ideje. 

Szereti beállítani a hőfokot?  A Rowenta SF622DO hajvasaló számára ez semmilyen gondot nem okoz.  5 hőmérsékleti fokozattal rendelkezik, egészen 230 Celsius fokig állítható be.  Ennek köszönhetően a vasalónak nagy hasznát veszik a hosszú, sűrű hajjal rendelkező hölgyek is, ahol nagyobb hőfokra van szükség, de a ritkább, vagy gyengébb hajjal rendelkezők is, ahol fontos az alacsony hőfok használata.  

Teljesítmény

A Rowenta SF6220D0 hajvasaló teljesítménye az 50 W-ot éri el. Ez azt jelenti, hogy átlagos teljesítményről van szó, amelyet a legtöbb hajvasaló kínálni szokott. Elég erős ahhoz, hogy 10 másodperc alatt a kívánt hőmérsékletre melegítse a felületet.  Az energiafelhasználás is fontos, mivel ennek köszönhetően a vasaló a legjobb eredményeket nyújtja.  

Tápkábel

A kényelmes használatot a hosszú tápkábel is kellemesebbé teszi.  Hosszúsága 1,8 m, melynek köszönhetően a vasalóval távolabb is elér az elektromos csatlakozótól.  Így a hajegyenesítés vagy a különféle frizurák elkészítése sokkal egyszerűbb lesz.

Tömeg

Ahhoz, hogy a hajvasalót kényelmesen és jól tudja használni, annak alacsony súlyúnak kell lennie. A Rowenta SF6220D0 hajvasaló tömege 0,3 kilogrammot nyom. Ez egy átlagos tömeg, amelynek köszönhetően minden egyes frizurát könnyűszerrel elkészíthet. Ha hosszabb ideig a kezében tartja, akkor egy idő után elnehezedhet a keze. 

A modell legfőbb előnye az ergonomikus kialakítású fogantyú,  amelynek köszönhetően a vasalót sokkal jobb és egyszerűbb tartani. 

Biztonság

Elfelejtette kikapcsolni a hajvasalót? Nem kell aggódni. A Rowenta SF6220D0 hajvasaló modell automatikus kikapcsolás funkciót biztosít, így a háztartás a lehető legnagyobb biztonságban lesz. 

A márkáról

Végül még mondjunk valamit a Rowenta márkáról. A Rowenta az egyik vezető márkák közé tartozik, amely mindig megpróbálja a termékeit a vásárlók igényeihez igazítani. Minden olyan termék, amelyet ezen márka kínálatában megtalál, minőségi és nagyszerűen gondoskodik az Ön egész testéről. Sok nő nem is tudja, hogy milyen termékeket vásároljon, mert túl sok márka van a piacon, amelyek ráadásul termékeket széles választékát kínálják. Azonban a Rowenta az egyik legjobb márkák közé tartozik, amely megpróbál alkalmazkodni az ügyfeleihez és a lehető legjobbat kínálja nekik.  Ezek a termékek bármely családba alkalmasak. Feltétlenül ezen termékek közül kéne választania, méghozzá több okból is, de különösen az egyik legfontosabb ezek közül – ha azt szeretné, hogy tökéletes eredményeket érjen el, amilyenekre már olyan régóta vágyott.