A zenehallgatás az utóbbi években igazán közkedvelt szabadidős és melléktevékenységgé vált. Szinte folyamatosan, mindig és mindenhol zenét hallgatunk. Akár az autóban, otthon vagy az autóbuszban ülünk, vagy esetleg az ágyban fekszünk, csodás zenét hallgatunk, amelyet a fülhallgatóból vagy a hangszóróból hallunk. A zenével mintha jobban, és ha éppen szükségünk van rá, még gyorsabban is telik az idő. Annak érdekében, hogy a zenét folyamatosan, még sétálás vagy más mozgás közben is élvezhessük, minőségi és jó fej- vagy fülhallgatóra lesz szükségünk. Egy ilyen fej- vagy fülhallgató ugyanis csodákra képes. 

Ha az ember számára elérhető a jó zene, nincs szüksége másra, mint egy minőségi fej- vagy fülhallgatóra, amely igazán jó és kiváló minőségű hangzást biztosít nekünk. Ennek köszönhetően bárhol és bármikor nyugodtan hallgathat olyan zenét, amilyen éppen a kedvére van. 

A fej- vagy fülhallgató kiválasztása csak és kizárólag Önön múlik. Leggyakrabban az olyan személyes preferenciákra hagyatkozunk, mint a formatervezés, a szín, az anyag, a méret, a kivitelezés, a basszusok és a magas hangok hangzása vagy az egyéb, fej- és fülhallgatókra jellemző tulajdonságok. Még mielőtt megvásárolnánk valamilyen fej- vagy fülhallgatót, szükséges kipróbálni is azt, de legalább összehasonlítani más fej- vagy fülhallgatóval, ami néhány alapvető információt illet. Mi ma ebben a cikkünkben számos információt kínálunk Önnek a közismert Samsung márka fülhallgatójával kapcsolatosan. 

Igazán jó minőségű vezeték nélküli fejhallgató

A Samsung Galaxy Buds fülhallgató manapság az egyik nagy trend a fülhallgatókat illetően. A Samsung márka igazán kiváló a fülhallgatók keretein belül. Most egy vezeték nélküli, és igazán kiváló fülhallgatóról van szó. Mi mindent támogat, és miért kéne megvásárolnunk? Ma megtudja mindezt! 

Formatervezés

Még ha úgy is tűnhet, hogy az összes preferencia közül, amelyet figyelembe kell vennie, a formatervezés a legutolsók közé sorolható, téved. Rengetegen éppen a formatervezés és az alapján választják ki a megvásárolt fülhallgatót, hogy az hogyan néz ki. Miért? A válasz egyszerű. Az emberek minden körülmények közt jól szeretnének kinézni. Még fülhallgató viselése során is. 

A Samsung Galaxy Buds fülhallgató már az első ránézésre nagyon vonzó. Kis “dugókról” van szó, amelyeket szinte észre sem fog venni. A használatot követően egyszerűen a töltőtokba kell helyezni azt, és kész is. 

A fülhallgató elegáns és kompakt, lágy gumis tokkal ellátott a fülben való tökéletes illeszkedés érdekében. További különböző méretű gumis tokokkal ellátott, ennek köszönhetően a lehető legjobban fog ülni a fülben. 

A hiányzó kábelek, amelyek lefelé húznák a fülhallgatót, annyit jelentenek, hogy a fülhallgató akkor is a fülében marad, ha megdönti a fejét vagy edz. Ennek köszönhetően olyan edzésekre is megfelelő, mint például a futás. 

A formatervezés egyik kiemelkedő eleme a külső rétegen lévő gyöngyház anyag, amely tökéletesen visszaveri a fényt és szinte holografikus hatást kelt.

Könnyű kezelhetőség

A hangerő kényelmesen szabályozható a mobiltelefonon keresztül is. Igaz azonban, hogy rengeteg dolgot vezérelhet a fülhallgatókon is. Külső részükön olyan érintővezérléses elemeket talál, amelyek lejátszásra vagy a zene leállítására, valamint a zeneszámok váltására szolgálnak, azonban hívások fogadására, bontására, azonban a kompatibilis eszközökön lévő Samsung Bixby hangasszisztens elindítására is használhatóak. 

Az érintésvezérlést önmaga állíthatja be vagy állíthatja át. Válassza ki az Önnek megfelelő vezérlést. 

Az érintésvezérelt vezérlőelemek kényelmesek. Azonban fontos, hogy megfelelő nyomást használjon és megfelelően kezelje a funkciókat. Amennyiben nem hoz létre megfelelő nyomást, meg kell ismételnie a tevékenységet. Jó hír azonban, hogy idővel jobban fog alkalmazkodni a rendszerhez, így annak használata könnyebb lesz. Amennyiben stabil helyzetben van, a fülhallgató könnyedén vezérelhető. Azonban futás vagy edzés során megtörténhet, hogy megtéved, rosszabbul nyomhatja meg a vezérlőelemeket, és nem muszáj, hogy megfelelő mértékű nyomást hozzon létre. 

Töltőtok

A töltőtok nagyon kompakt, az utazások soráni zenehallgatás során könnyedén a zsebbe helyezhető. A tok külső oldalán kis LED jelzőfényt találhat, amely megmutatja, milyen a tok töltöttségi szintje, míg a tok belsejében lévő jelzőfény jelzi, milyen a fülhallgató töltöttségi szintje. 

A tok hátulsó részén USB-C töltőport található. A Samsung Galaxy Buds fülhallgató USB kábellel kerül szállításra, amely segítségével tölthető a tok. A fülhallgató hat órás üzemidővel büszkélkedhet, amely során folyamatosan hallgathatja a zenét. Ezen felül a tok további hét órás működésre kínál energiát. 

A Samsung Galaxy Wearable alkalmazás jelzi, mennyi energia maradt a tokban. 

Az egyik legérdekesebb funkció az a tény, hogy a fülhallgató vezeték nélkül tölthető a tokban. Ez annyit tesz, hogy ha QI vezeték nélküli töltéssel kompatibilis alátéttel rendelkezik, elegendő bekapcsolni, és máris töltődnek.

Kifejezetten hasznos az új Galaxy S10 okostelefonok szempontjából, amelyek kétirányú vezeték nélküli töltéssel felszereltek. Ez azt jelenti, hogy bekapcsolhatja a funkciót a Galaxy S10 telefonon, a hátoldalára helyezheti a fülhallgatókat, amelyek így feltöltődhetnek. 

Teljesítmény

Amennyiben Samsung márkájú telefon tulajdonosa, a csatlakozás valóban egyszerű. Ugyanígy érvényes ez a Samsung Galaxy Buds fülhallgatókra is. Még ha eleinte problémája is akadt a csatlakozással, a legtöbb ilyen probléma megoldódik az új frissítésekkel. 

Amennyiben a basszus frekvenciájáról van szó, a Galaxy Buds fülhallgató tündököl. Valóban tökéletesek és kiváló teljesítményű. Ha minőségi hangzásra vágyik, válassza Ön is ezt a fülhallgatót! 

Amennyiben Önnek tetszik a zene, amelyet hallgat, valószínűleg az is tetszeni fog, ahogyan a Galaxy Buds fülhallgató átadja a zenét. Természetesen nem kínál olyan mértékű zajszigetelést, mint egyéb társai, azonban lenyűgöző hangminőséget kínál. 

A Galaxy Wearable alkalmazásban számos további olyan funkciót talál, beleértve a hangkiegyenlítőt is, amelyek lehetővé teszik a különböző előbeállítások közti váltást, beleértve a basszusokat is. Röviden szólva olyan zenét hozhat létre, amilyenre vágyik. 

Az alkalmazás használatával bekapcsolhatja a “külső zaj” funkciót, amely a fülhallgatón elhelyezett mikrofonnal összekeveri a háttérzajt és a zenét – praktikus funkció, ha futás közben szeretné használni a Galaxy fülhallgatót, és biztonsági szempontból muszáj valamit hallani a környezetéből.

Kiegyensúlyozhatja a hangokat, például a zúgást is, miközben felerősítheti a környezeti zajokat, így anélkül is figyelheti a környezetét, hogy romlana a zene minősége.

Ha megtörténne, hogy elveszíti a Galaxy Buds fülhallgatót, megtalálhatja azokat a fülhallgató-kereső funkció használatával.

A márkáról

A Samsung márka az élvonalbeli gyártók közé tartozik az elektronikai cikkek területén, a termékei pedig folyamatosan tökéletesednek. Számos vásárló úgy ismeri a Samsung márkát, mint a stílusos és minőségi mobiltelefonok gyártóját, amellyel néhány millió ember rendelkezik a világon. A márka azonban más műszaki cikkeket és elektronikai cikkeket is gyárt. Ezek közé tartoznak például a hűtőszekrények, monitorok vagy televíziók. Mindegyik termékük precízen kidolgozott, egyszerűen irányítható és minőségi, tehát mindig tényleg nagyon sok időt kibírnak az Ön szolgálatában, és Önnek nem kell félnie, hogy egy kis idő elteltével elromlanának.  Tehát, ha Ön is azon gondolkodik, hogy milyen fej- vagy fülhallgatót vásároljon, akkor a figyelmébe szeretnénk ajánlani a Samsung Galaxy Buds fülhallgatót, amely egyszerre több nézőpontból is meglepi majd Önt.