Egy új termék árasztotta el a piacot, amely nem mást mint a smart watch, másnéven az okosóra, amelyet már szinte minden márka gyárt annak érdekében, hogy jobbak legyenek, mint a konkurencia és a lehető legjobbat kínálják a vásárlóknak, amit csak lehet. Az okosórák és az okoskarkötők, amelyeket manapság az egész világon értékesítenek, igazán sokat értek el, és nincs is min csodálkozni. Segítenek Önnek a mindennapi tevékenységei során, aminek köszönhetően nem kell mobiltelefont tartania magánál. Ha dolgozik és mindig használja a mobiltelefonját, az okosóra megszabadítja attól a kötelességtől, hogy állandóan magánál tartson egy nagyobb mobiltelefont, amely például sportolás vagy munka közben útban lenne Önnek. Számos okosórán keresztül ugyanis hívásokat is lebonyolíthat vagy üzeneteket is küldhet, ami egy további előny. Ma mobiltelefonok nem csak az egyetlen eszközök, amelyre támaszkodhat, amikor valahova távolabbra kell mennie, és mindig Önnél kell lennie egy terméknek, amely összeköti Önt a világgal, a barátaival vagy a családjával. Ezek az okosórák főleg azoknak az embereknek valók, akik szívesen sportolnak és nonstop, 24 órában naponta dolgoznak, valamint a hét mind a 7 napján Önnél kell lennie mindennek, amire csak szüksége van. SMS üzenetek, közösségi hálók, internetkapcsolat, telefonszámok, jegyzetek, értesítők és még sok más is. Minden, amit csak említettünk Önnek, még csak a kezdet. Nézze meg velünk együtt az összes lehetőséget, amelyet az okosórák kínálnak, amelyek nélkül manapság már nem is tudunk létezni.

Mint említettük, az okosórák olyan termékek, amelyekből tényleg nagyon sok van a piacon manapság. Nincs azon semmi meglepő, hogy sokszor megtörténik, hogy nem tudja kiválasztani pontosan azt a modellt, amelyre szüksége van. Ha Ön sem szakértő ezen a területen, és senki sincs a környezetében, akit megkérdezhetne, akkor az lesz a legegyszerűbb, ha áttanulmányoz mindent ebben a témában. Ma már tényleg minden megtalálható az interneten, amire csak szüksége lehet. Ezenkívül nagyon jól tudnak segíteni ebben azok az emberek is, akik szakboltokban dolgoznak. Ezeken a helyeken olyan emberek dolgoznak, akik nem fognak csalódást okozni, és mindig segítenek Önnek, amikor csak szüksége lehet rá. Hogyan válasszuk ki tehát magát az okosórát? Elsősorban szükséges, hogy az okosóra kompatibilis legyen az okostelefonjával. Nem kell azonban félnie a komplikációktól, mert ma az okosórákat úgy alkották meg, hogy ne csak az Android, de az iOS operációs rendszerű berendezésekkel is együtt tudjon működni, ezért egyre népszerűbbek és népszerűbbek. Természetesen az lesz a legjobb, ha egy olyan okosórát választ, amely ugyanolyan márkájú vagy operációs rendszerű, mint a mobiltelefonja. Biztosan mindenki Önök közül rendelkezik valamilyen elvárásokkal, amelyeket az okosóráknak teljesíteniük kell. Habár minden okosóra tudja mérni az időt, mutatni az időt, a mobiltelefonról érkező értesítéseket, üzenetek olvasását (SMS vagy a közösségi hálóról érkező üzeneteket), zenét lejátszani vagy figyelni a felhasználó tevékenységeit. Mindezek azok a tevékenységek, amelyek az okosórák alapvető funkciói közé tartoznak. Továbbá vannak azonban kiegészítő tulajdonságok, mint például a vízállóság, a GPS, az LTE vagy a porállóság. A többi funkció többnyire nagyon érdekes, és képesek segíteni nagyon sok szempontból is. Ha ugyanis szívesen jár túrázni, akkor mindenképp egy olyan okosórát kell választania, amely vízálló és emellett egyúttal porálló is. Sokszor nemcsak Ön, de maga az okosóra is a kezén nehéz körülményeknek van kitéve. És végül még egy nagyon fontos tényezőt érdemes megemlíteni, ami az akkumulátor üzemideje egy feltöltéssel. Ennek ugyanis tényleg elég magasnak kell lennie ahhoz, hogy az okosóra tényleg legalább egy teljes napot kibírjon. Így tényleg mindent figyelni tud az okosóra, amire csak Önnek szüksége van.

A Samsung márka az élvonalbeli gyártók közé tartozik az elektronikai cikkek területén, a termékei pedig folyamatosan tökéletesednek. Számos vásárló úgy ismeri a Samsung márkát, mint a stílusos és minőségi mobiltelefonok gyártóját, amellyel néhány millió ember rendelkezik a világon. A márka azonban más műszaki cikkeket és elektronikai cikkeket is gyárt. Ezek közé tartoznak például a hűtőszekrények, monitorok vagy televíziók. Mindegyik termékük precízen kidolgozott, egyszerűen irányítható és minőségi, tehát mindig tényleg nagyon sok időt kibírnak az Ön szolgálatában, és Önnek nem kell félnie, hogy egy kis idő elteltével elromlanának.  Tehát, ha Ön is azon gondolkodik, hogy milyen okosórát vagy intelligens karkötőt vásároljon, akkor a figyelmébe szeretnénk ajánlani a Galaxy Watch 42mm (SM-R810NZDAXEZ) okosórát, amely egyszerre több nézőpontból is meglepi majd Önt.

A Samsung Galaxy Watch 42mm (SM-R810NZDAXEZ) magas kategóriájú okosóra elsőosztályú felszereltséget kínálnak. Nem csak a praktikus- és okosórákat kedvelők érdeklődését kelti fel, de az eleganciát kedvelő emberekét is. A nők minden nagyobb gond nélkül tökéletesen egyesítik minden egyes outfittel.  A legapróbb részletekig kidolgozott kerek óraszámlap formatervezését tényleg probléma nélkül mindenki a saját ízlése szerint alakíthatja. Ráadásul az óramutató valós árnyékot vet a számlapra. A mai kor előnye főleg az, hogy a smart órák, melyek eddig nem voltak valami elegánsak és főképp a sportos outfithez illettek, ma már jól illenek az olyan outfitekhez is, amelyeket munkába hord, vagy akkor visel, ha szórakozni megy. A Samsung márkájú órák kiegészítik öltözetét, ha rövidnadrágos sétára indul, ha leggingsben a fitness terembe megy, vagy ha öltönyben éppen színházba tart.

Ahogy azt már említettük, a Samsung Galaxy Watch 42mm (SM-R810NZDAXEZ) okosóra egyszerűen alkalmazkodik Önhöz. Nem csak a színt, de az okosóra méretét is kiválaszthatja. A 42 mm átmérőjű okosórák fekete Midnight Black és Rose Gold rózsaszín-arany színben vásárolhatók meg, míg a 46 mm átmérőjű nagyobb méretű típusok pedig ezüst színben kaphatóak. Az óratestet nem feltétlenül szükséges a csomagolás részét képező divatos könnyített szilikon szíjjal kiegészíteni. Az okosóra bármilyen 20 mm mérettel rendelkező, a nagyobb modellnél pedig 22 mm-es mérettel rendelkező szíjjal kiegészíthető. Az óraszámlap designja is testreszabható. Ezeknél az okosóráknál az okosóra mindig anélkül fogja mutatni az órát, hogy azt fel kellene ébresztenie, esetleg meg kéne valamilyen gombot nyomnia a kijelző fényének bekapcsolásához.

A Samsung Galaxy Watch 42mm (SM-R810NZDAXEZ) okosórával a kedvenc dalai mindig Önnél lehetnek. Ahhoz, hogy meghallgassa őket, nem szükséges hordoznia a mobiltelefont, mivel most ott lehetnek a csuklóján az órájában. Töltse meg a tökéletesen nagy 4 GB tárhelyet azokkal a kedvenc előadókkal és dalokkal, melyeket szeret. Egyszerűen csak párosítsa az okosórát a vezeték nélküli fülhallgatóval és élvezze a jó zenét, melyet különben csak a mobiltelefonról hallgathatna. Azt nyugodtan otthon hagyhatja, hogy ne zavarja például sportolás közben.

A Samsung Galaxy Watch 42mm (SM-R810NZDAXEZ) okosóra az Exynos kétmagos processzor és 768 MB RAM memória kombinációjának köszönhetően nagyszerű teljesítménnyel rendelkezik. Ez a kombináció a garancia arra, hogy a legújabb okosórákat csak úgy semmi sem teszi tönkre. Ez azonban nem hatott különösen negatívan az akkumulátor fogyasztására és élettartamára. Sokan azt gondolnák, hogy az akkumulátor így elhasználódik, de ennek az ellenkezője igaz. Ezen felül a Galaxy smart okosórák a praktikus vezeték nélküli töltést támogatják, így tehát elég az okosórát egyszerűen a töltőállványra helyezni és tölteni. USB kábellel, minden gond nélkül.

Szeret futni vagy tornázni? A Samsung Galaxy Watch 42mm (SM- R810NZDAXEZ) okosóra segítségével ez sokkal egyszerűbb lesz. Teljesítményét több, mint 39 különböző tevékenységnél mérheti, és a pontos pulzusszám méréssel nyomon is követheti azt. Erre a Samsung márka valóban szakértő. Amennyiben az órát a mobiltelefonokban található ingyenes okosalkalmazással, a Samsung Healt alkalmazással használja, még több lehetőségre tesz szert, mint korábban. Az alkalmazás nyomon tudja követni a felvett és kiadott kalóriák számát, felismeri és enyhíti a stresszt. A Samsung Galaxy Watch 42mm (SM-R810NZDAXEZ) óra éjjel sem alszik, állandó figyelemmel kíséri az éjszakai ciklusát. Ahelyett, hogy éjjel szünetet tartana, megállás nélkül figyeli, hogyan alszik. Méri az alvási fázisokat és az alvás minőségét, így szükség esetén tudni fogja, min kell javítani, hogy állandóan tökéletes formában legyen.

A Galaxy Watch okosóra személyi asszisztensként szolgál, aki mindig tudja, hogy mire van éppen szüksége. Reggel ébredés után megmutatja az időjárás-előrejelzést és áttekintést nyújt a napi hírekről és kötelességekről. A programok áttekinthető ábrázolásának köszönhetően hatékonyan és kényelmesen megtervezheti a napot a következő tíz órára. Este pihenhet és gyakorlatilag az összes statisztikát követheti, melyek áttekinthetően vannak ábrázolva. Az emlékeztetőkön kívül, amelyeket még nem teljesített, megnézheti az egész napos egészségügyi méréseket is, az alvás követésétől az aznap megtett lépések számáig. Természetesen a sporttevékenységekről feljegyzett adatok sem hiányozhatnak.

Annak ellenére, hogy a Samsung Galaxy Watch 42mm (SM-R810NZDAXEZ) okosórák kinézetükkel egy szép ékszerre hasonlítanak, valójában nagyon durvák. Az IP68 tanúsítvány és az 5ATM nyomásállóság garantálja, hogy az okosóra vízben és porban is jól szolgál. Az okosóra ellenállása így megfelel a MUL-STD-810G katonai szabványnak.