A hűtőszekrények olyan háztartási nagygépek, amelyek a technika régebbi találmányai közé tartoznak, amelyek mellett mindenképp le kéne tennie a voksát. Képesek ugyanis nagyszerűen lehűteni az italokat még a nagyon forró nyári napokon is. Ugyanúgy élelmiszereket is tárolhat benne a megfelelő hőfokon, hogy sokáig frissek maradjanak és megőrizzék a szavatosságukat. Valószínűleg kevesen tudják ma elképzelni az életüket egy hűtőszekrény nélkül. Sokan egy nagyobb bevásárlás keretében több napra, vagy akár hétre is megveszik az ételt. Éppen ez az oka annak, hogy miért van szükségük egy jó minőségű hűtőszekrényre, amely képes gondoskodni az élelmiszerről, gyümölcsről, zöldségről, valamint a különféle italokról is. Egy minőségi hűtőszekrényt találni manapság a piacon elég nehéz, mert tényleg nagyon sok szerepel a kínálatban és mindegyik modell kínál valamilyen funkciókat, ám nem mindegyik pontosan az, amit elvárna, vagy amelyre éppenséggel szüksége lenne.
Számos hűtőszekrényben érdekes tárhelyek és tárolási lehetőségek vannak, amelyek nem engedik át a szagokat, és amelynek köszönhetően egy ilyen háztartási nagygépbe tényleg mindent elhelyezhet, amire csak szüksége van. A hűtőszekrény kiválasztásakor az is nagyon fontos, hogy melyik energiaosztályba nyert besorolást. Ez nagyon fontos, mert ha szeretne valamennyi pénzt megspórolni, akkor a hűtőszekrény megvásárlásakor éppenhogy valamivel több pénzt beruháznia, amely aztán idővel többszörösen, probléma nélkül megtérül. Számos hűtőszekrény előnye az, hogy a legmagasabb energiaosztályokba nyertek besorolást, aminek köszönhetően csak nagyon kevés villamos energiát fogyasztanak, Ön pedig ebből következően megtakaríthat.
Azt azonban Önnek kell megállapítania, hogy mi mindenre van szüksége és Önnek kell összeállítania a feltételeket, amelyet egy új hűtőszekrénynek teljesítenie kell, hogy a hűtőszekrény a lehető leginkább és legjobban megfeleljen az elvárásainak.

A hűtőszekrény egy olyan fontos készülék, amely az Ön otthonából sem hiányozhat. Még nem választott ki magának egyet vagy az előző hűtőszekrénye elromlott és nem szeretné megjavíttatni, hanem inkább egy újat szeretne megvásárolni? Itt az ideje, hogy elkezdjen azon gondolkodni, hogy melyiket választja. Egy hűtőszekrény megvásárlása nagyon fontos dolog, a döntés hosszú távra szól, éppen ezért nagyon fontos, hogy helyes döntést hozzon. Ma egy olyan értékelő cikket írtunk Önnek, amelyben egy fagyasztóval kombinált hűtőszekrényt mutatunk be, pontosabban a Samsung RB5000 RB37J5329SS/EF Inoxlook hűtőszekrény modellt.

Minőségi kivitel

Jó minőségű és jó hűtőszekrényt beszerezni az otthonunkba néha sokkal nehezebb, mint az elsőre tűnik. A piacon több száz különféle fajta hűtőszekrény létezik, éppen ezért ma egy értékelő cikket készítettünk Önnek a Samsung RB5000 RB37J5329SS/EF Inoxlook fagyasztóval kombinált hűtőszekrényről, amely a legjobbak közé tartozik és biztosan Önt is meg fogja lepni a funkcióival.

Miért válasszuk ezt a modellt?

Először is, célszerű lenne egy kicsit arról beszélni, hogy miért jobb ötlet fagyasztóval kombinált hűtőszekrényt választani. Rengeteg ember nem szívesen választ egy ilyen háztartási nagygépet, mert azt gondolják, hogy ez miatt kis hűtőszekrényük lesz, amelybe semmi se fér, vagy egy pici fagyasztójuk, ami semmire sem lesz elég. Ám ez nem igaz. Például a Samsung RB5000 RB37J5329SS/EF Inoxlook fagyasztóval kombinált hűtőszekrény, amelyről a mai értékelő cikkünkben írunk, tényleg hatalmas űrtartalmú. A hűtőszekrény része 267 liter űrtartalmú, míg a fagyasztó térfogata a 98 litert éri el. Ez tényleg bőven elegendő űrtartalom és méret egy közepes nagyságú családnak is, ahol elég sok élelmiszert szoktak egyszerre vásárolni.
A másik ok, hogy miért kéne két háztartási nagygép kombinált változatát választania, hogy helyet takaríthat meg velük. Rengeteg ember, aki lakásban vagy kisebb házban lakik, szeretne helyet megtakarítani, és éppen ezért egy ilyen jellegű háztartási nagygépet szokott választani.
Egy további előnye az is, hogy minden fontos dolog kéznél lesz, Önnek pedig nem kell az egyik helyről a másik helyre rohangálnia. Mindegy, hogy hűtött vagy éppen fagyasztott élelmiszerekkel fog dolgozni, nem kell kimennie se a konyhából a másik helyiségbe, ahol a fagyasztó található, vagy ahová a hűtőszekrényt helyezte el és fordítva.
A fentebb említett előnyök mellett a fagyasztóval kombinált hűtőszekrény még sok-sok más további előnnyel is rendelkezik, amelyekről mindenképpen jobb, ha tud.

Méret

A Samsung RB5000 RB37J5329SS/EF Inoxlook fagyasztóval kombinált hűtőszekrény össztérfogata a 365 litert éri el, amellyel azok közé a hűtőszekrények közé sorolhatjuk, amelyek közepes és nagy méretű családokba valók. A nagyszerű űrtartalma mellett a fogyasztása is nagyszerű, hiszen az A+++ energiaosztályba sorolhatjuk. Így soha nem fog túl sokat fizetni a villanyszámla miatt.

A modern Samsung RB5000 RB37J5329SS/EF Inoxlook fagyasztóval kombinált hűtőszekrény digitális inverteres technológiát kínál, amelynek köszönhetően a háztartási nagygép energiafogyasztása nagyon alacsony, ráadásul a zajszintje is nagyon alacsony, hiszen mindössze a 37 dB-t éri el. A gyártó emellett meghosszabbított garanciát is kínál a hűtőszekrényre, valamint tízéves garanciát a kompresszorra.

Funkciók és technológiák

A Samsung RB5000 RB37J5329SS/EF Inoxlook fagyasztóval kombinált hűtőszekrény nagyszerű bármilyen étel tárolására és frissen tartására, amilyennel csak otthon rendelkezik. Az oka főleg az, hogy dupla hűtőrendszerrel rendelkezik, Twin Cooling Plus elnevezéssel, amely azt jelenti, hogy a fagyasztóban és a hűtőszekrényben lévő levegőt külön hűti le. Ennek köszönhetően garantált az ideális hőmérséklet és páratartalom is, az élelmiszereink pedig hosszabb ideig lesznek frissek és anélkül is, hogy átvennék a többi, hűtőszekrényben lévő élelmiszer vagy étel szagát. A hűtőszekrény hátsó fala soha nem lesz jeges, mert Metal Cooling technológiával látták el, ami azt jelenti, hogy fémből készült, valamint nemcsak gyorsabb és hatékonyabb hűtést nyújt, hanem ez a hátsó fal soha nem fog eljegesedni.

Rengeteg hűtőszekrénynél az a probléma, hogy annak ellenére, hogy túl nagyok, akkor sem fér beléjük annyi élelmiszer, mint amennyit a tulajdonosuk bele szeretne tenni. A Samsung RB5000 RB37J5329SS/EF Inoxlook fagyasztóval kombinált hűtőszekrény belső terét azonban pontosan úgy rendezheti, amilyenek csak az Ön elképzelései. Segítenek ebben a négy állítható, ajtón elhelyezett rekeszek is. Az élelmiszerek mérete alapján ezeket a rekeszeket bármikor megváltoztathatja, áthelyezheti vagy átrendezheti, és pontosan azt csinálhatja velük, amit szeretne. Például helyet csinálhat a nagy palackoknak vagy valamilyen tartályoknak.
A hűtőszekrény speciális Fresh Zone rekeszt is kínál, amelyben ideális környezet van a hús vagy a halfélék tárolására. Ebben a fiókban a hús és a halfélék is sokkal tovább frissek maradnak, megőrizve az isteni ízüket.
A hűtőszekrény tartozéka természetesen egy bortartó is, zöldség- és gyümölcstároló rekesz, továbbá egy tojástartó és egy tejtermékek tárolására szolgáló rekesz is.

Ahogy már fentebb említettük, a leolvasztásról teljesen meg is feledkezhet. A fém fal helyett erről a True No Frost technológia is gondoskodik. Mivel a hűtőszekrényben nem fog jég keletkezni, tökéletesen fenntartja a fagyasztás és hűtés hőmérsékletét, a fagyasztó és a hűtőszekrény minden részében egyaránt. Lehet, hogy nem tudott erről az információról, ám minden egyes milliméternyi jég, amely a hűtőszekrényben keletkezik, egészen 10%-kal növeli az energiafogyasztást, amely végeredményben nagyon magas fogyasztásnak számít. Ez a jég a hűtőrendszer és a hűtőszekrény élettartamát is ugyanúgy megrövidíti és a hűtőszekrény gyakran szokott meghibásodni eme probléma miatt.

Az aktuális információkról, hogy éppen mi történik a fagyasztóban vagy a hűtőszekrényben, a LED kijelző fogja értesíteni Önt, jegeskék háttérvilágítással. Ha nem csukja be rendesen a hűtőszekrény ajtaját, akkor egy hangjelzés figyelmezteti majd Önt erre. Nem hiányzik a takarékos és tiszta LED belső megvilágítás sem.

A márkáról

És végezetül mondjunk valamit a Samsung márkáról. A Samsung márka az élvonalbeli gyártók közé tartozik az elektronikai cikkek területén, a termékei pedig folyamatosan tökéletesednek. Számos vásárló úgy ismeri a Samsung márkát, mint a stílusos és minőségi mobiltelefonok gyártóját, amellyel néhány millió ember rendelkezik a világon. A márka azonban más műszaki cikkeket és elektronikai cikkeket is gyárt. Ezek közé tartoznak például a hűtőszekrények, monitorok vagy televíziók. Mindegyik termékük precízen kidolgozott, egyszerűen irányítható és minőségi, tehát mindig tényleg nagyon sok időt kibírnak az Ön szolgálatában, és Önnek nem kell félnie, hogy egy kis idő elteltével elromlanának.  Tehát ha Ön is egy nagyon jó minőségű háztartási nagygépet, készüléket vagy más terméket keres, nyugodtan válassza ezt a márkát!