Minden nap új technológiák jelennek meg a világon, amelyek nemcsak egyszerűbbé, de kellemesebbé és kényelmesebbé is teszik a mindennapi életünket. Azon kívül, hogy sokkal gyorsabban tudjuk velük megcsinálni a mindennapi munkáinkat, olyan tökéletesen is képesek energiát és erőt megtakarítani nekünk, amelynek köszönhetően aztán sokkal jobban érezhetjük magunkat. Mindig minél jobban ismernie kéne a legújabb eredményeket és technológiákat, amelyek éppen most vagy nemrég jelentek meg, és érdeklődnie kéne irántuk, hiszen ezek az innovációk képesek sokkal többet segíteni Önnek, mint azt csak el tudná képzelni. A legújabb termékek közé sorolhatók a robotporszívók is, amelyek azon kívül, hogy nagyon sokat segítenek Önnek, tökéletesen, időtlenül néznek ki, és képesek mindenféle energiát megtakarítani a háztartásban, beleértve az Ön energiáját is.

A robotporszívók már a mi régiónkban is teljesen normális dolognak számítanak, amelyek megtalálhatók a piacon és a háztartásokban, ám ennek ellenére csak kevés ember használja ki őket. Ugyan már hosszabb ideje megtalálhatók a piacon, ennek ellenére még az újdonságok közé tartoznak, amelyek állandóan jobbá és jobbá válnak, és állandóan újabb és újabb termékek érkeznek a piacra, amelyek nemcsak az Ön energiáját takarítják meg, de más energiát is a háztartásban, valamint időt is. Az idő gyakran nagyon fontos, és annak köszönhetően, hogy nem kell porszívóznia, sőt, felmosnia se, több időt tölthet a munkahelyi munkájával, vagy valami mást is csinálhat, amire éppen szüksége van. A robotporszívók hatalmas előnyt jelentenek a világ számára, hiszen számíthatunk rájuk, ráadásul még akkor is, amikor éppen nem vagyunk otthon. Az új technológiákat egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni, és mindenképp rendelkeznünk kell velük otthon is.

A Samsung márka azok közé a márkák közé tartozik, amelyeket biztosan nagyon jól ismer. Ez egy olyan márka, amely nemcsak minőségi és modern okostelefonokat gyárt, de ugyanúgy televíziókat vagy más elektronikai cikkeket is, amelyek biztosan nagyon fognak majd tetszeni Önnek. Sok ember azonban nem tudja, hogy a Samsung a háztartási elektronikai cikkek területén is tevékenykedik. Ma már robotporszívókat is vásárolhat tőle, amik a Samsung esetében tényleg nagyon nagy teljesítményűnek számítanak. Bármikor számíthat rájuk, és ami főképp jellemzi őket, hogy tökéletesen és időtlenül néznek ki, aminek köszönhetően nem kell majd folyton elrejtenie őket, nyugodtan maradhatnak valahol a padlón, és soha nem lesznek útban. Így mindig startra készen lesznek, bármikor is szeretne majd porszívózni vagy felmosni velük. Az időt, amikor a robotporszívónak munkába kell állnia, Ön választhatja ki.

Nincs kedve folyton porszívózni és szeretné lecsökkenteni a takarítással töltött időt? Akkor mindenképp rendelkeznie kell otthon egy stílusos és modern segédeszközzel, amely megcsinálja ezt a munkát Ön helyett. Az új Samsung VR7000 VR10M701CUW/GE robotporszívó gyönyörű fehér kivitelben minden munkát megcsinál Ön helyett, Önnek pedig mostantól nem kell semmi miatt stresszelnie. Megszabadítja a padlóit az összes portól, morzsától, és ugyanúgy megbirkózik a kutya- és macskaszőrrel is, amit a kiskedvencei hagynak maguk után. Elég egyetlen egy gombot megnyomni, és a robotporszívó mindenről maga gondoskodik. Probléma nélkül eljut azokra a helyekre is, ahová egy klasszikus porszívóval soha nem jutna el. Ezek olyan helyek, mint például a szekrények, asztalok vagy ágy alatti területek.

Sokan, főleg az idősebb emberek félnek attól, hogy nem fogják tudni irányítani a robotporszívót. Hiszen igaz is, minél újabb technológiáról van szó, annál gyakrabban találkozhatunk komplikáltabb megközelítéssel. A Samsung VR7000 VR10M701CUW/GE robotporszívó esetében a vezérléstől nem kell tartania. A Samsung márka gondolt azokra az emberekre is, akik nem igazán keresik a legújabb elektronikai újításokat és dolgokat, és megelégednek a termékek régebbi verziójával is. Éppen ennek köszönhetően lehet benne biztos, hogy a Samsung VR7000 VR10M701CUW/GE robotporszívó vezérlése is teljesen intuitív és egyszerű lesz, valamint a használatához elég lesz  egyetlen egy gombot megnyomni. Minden mást a robot teljesen egyedül állít be, emberi segítség nélkül. Az intelligens készülék így teljesen egyedül megbirkózik mindennel.

A Samsung VR7000 VR10M701CUW/GE akkumulátoros robotporszívót egy 21,6 V feszültségű lítiumionos akkumulátorral szerelték fel, amely magas kapacitásával emelkedik ki. Ez nagyon fontos főleg az ilyen típusú porszívók esetében, mivel ezek a porszívók erős meghajtást igényelnek, aminek köszönhetően aztán rendesen fel tudnak porszívózni mindent, és így teljes értékű munkát tudnak elvégezni. Ez az akkumulátor 240 perc alatt éri el a teljes feltöltöttség szintjét. Normál üzemmódban, 2 W teljesítmény mellett az akkumulátor legfeljebb 60 percen át képes működni, ami alatt egy tényleg nagy helyiséget is képes felporszívózni a robotporszívó. A turbó üzemmód esetén a robotporszívó teljesítménye a 10 W-ot éri el. Az akkumulátor ebben az esetben 30 percen át képes dolgozni, amely szintén nagyon jó teljesítménynek számít. A porszívózás ezen robotporszívó esetében a 0,3 m/s-ot éri el. A zajszintje eközben mindössze csak 72 dB, ami tényleg nagyon alacsonynak számít, és ennek köszönhetően akkor is nézhet televíziót vagy hallgathat zenét, amikor a robotporszívó éppen porszívózik. A Samsung VR7000 VR10M701CUW/GE robotporszívó eközben egyáltalán nem fogja Önt zavarni. A vezérlés, ahogy azt már említettük, nagyon egyszerű és intuitív. A LED kijelző segítségével történik, amely érintőgombokkal is rendelkezik.

Az Extra Wide Brush kefe szélessége igazán nagyszerű, hiszen 288 millimétert ér el. Elöl helyezték el, ami biztosítja, hogy tényleg tökéletesen és nagyon hatékonyan porszívózza fel a padlót. A kerekei ugyancsak ilyen nagyok. Akkora az átmérőjük, hogy képesek legyenek egyszerűen megbirkózni az akadályokkal is, és ugyanúgy egyszerűen tudjanak mozogni az egyenetlen felszínű talajon is. A portartály mérete 0,3 literes, aminek köszönhetően tényleg minden belefér, amire tényleg szüksége van. A robotporszívó így tényleg mindent felporszívóz, amire csak Önnek szüksége van. A Samsung VR7000 VR10M701CUW/GE robotporszívót egy elmosható szűrővel és egy mikroszűrővel is felszerelték, amelyek még a legfinomabb porszemeket vagy allergén anyagokat is képesek felfogni, és így megakadályozzák, hogy ezek az apró szemcsék újra visszakerüljenek a levegőbe. Éppen ezért sorolhatjuk a Samsung VR7000 VR10M701CUW/GE robotporszívót abba a porszívó kategóriába, amelybe az allergiában szenvedők számára alkalmas porszívókat soroljuk.

A Samsung VR7000 VR10M701CUW/GE robotporszívó egy innovatív rendszerrel is rendelkezik, amely szisztematikusan és intelligens módon térképezi fel a helyiséget. Ez a technológia Visionary Mappin TM Plus elnevezést viseli. Ez a rendszer útmutatót nyújt a porszívónak, hogy a lehető leghatékonyabban és a lehető leggyorsabban tudja maga mögött a takarítást. Amennyiben az akkumulátor töltöttségi szintje túl alacsony lenne, a robotporszívó képes magától visszamenni a töltőállomására, ahol aztán megvárja, hogy az akkumulátora feltöltődjön, majd zavartalanul tudja folytatni a munkáját. A takarítás így minden szituációban teljes lesz, még akkor is, ha a robotporszívó a takarítás közepén esetleg lemerülne. Az Edge Clean Master egy speciális funkció. Lehetővé teszi, hogy a fal menti felületet is felporszívózza a robotporszívó, mégpedig egészen másfél centiméteres távolságra is, aminek köszönhetően Ön teljesen biztos lehet benne, hogy az összes négyzetcentiméter fel lesz porszívózva az otthonában.

A nagy teljesítményű Full View szenzor segítéségével, amellyel a Samsung VR7000 VR10M701CUW/GE robotporszívót felszerelték, a robotporszívó feltérképezheti a környezetét, és képes így biztonságosan mozogni az egész helyiségben. Három szenzorral is felszerelték. Ezek egyike az esés elleni szenzor, amely korlátozza a porszívó leesését a lépcsőkről vagy más magasabb helyekről. A második szenzor az antikollóziós szenzor, amely megakadályozza a porszívó felesleges ütközéseit a bútorokba vagy a falakba. Nem hiányozhat az a szenzor sem, amely megakadályozza, hogy a robotporszívó belegabalyodjon a kábelekbe vagy a szőnyegekbe. Beállíthatja a felületek automatikus tisztítását is az Auto Mod elnevezésű üzemmóddal, amely esetében a robotporszívó két irányban is megtisztítja a felületeket.

A Samsung VR7000 VR10M701CUW/GE robotporszívót Spot Cleaning üzemmóddal is felszerelték, amely egy porszenzort használó üzemmód. Ha a robotporszívó egy nagyon szennyezett helyre kerül, akkor maga átvált egy magasabb teljesítményű üzemmódba, és az adott felületet ismételten átporszívózza és megtisztítja, így a padló vagy a szőnyeg minden egyes része tökéletesen meg lesz tisztítva. Az időzítő segítségével beállíthatja, hogy mikor kezdjen neki a robotporszívó a takarításnak. Így Ön amikor hazaér a munkából, a padlója vagy a szőnyegjei már tökéletesen tiszták lesznek. Az Auto Stop rendszer viszont megakadályozza, hogy a robotporszívó felforduljon a porszívózás menete során. Minden egyes porszívózási ciklus befejeztével a robotporszívó visszatér a töltőállomására, ahol aztán automatikusan újra teljesen feltöltött állapotba kerül.