A mosógépek manapság nagy népszerűségnek örvendő háztartási nagygépek, méghozzá több okból is. Az első főleg az, hogy időt, energiát, költségeket takarítanak meg és összességében is megkönnyítik az életünket. A második főleg az, hogy a mosógépnek köszönhetően az egész fürdőszoba megjelenését szebbé varázsolhatjuk, modernné és stílusossá téve. Ma ugyanis a formatervezé és a stílus nagyon fontos, hiszen megalkotja a ház vagy a lakás “arculatát”. Mindenki, aki már választott és vásárolt mosógépet tudja, hogy ez nem egy egyszerű folyamat, amely során számos paramétert figyelembe kell venni. 

A mosógép egy olyan készülék, amely az Ön otthonából sem hiányozhat. A választás során a legfontosabb paraméterekre és a finom részletekre kéne összpontosítania, amelyek egy egészet alkotnak. A mai ismertetőnkben egy olyan mosógépről teszünk említést, amely a legjobbak közé tartozik a piacon, és amelyet mosógép vásárlás esetén minden bizonnyal meg kellene tekintenie. Ez a mosógép nem csak kiváló mosási eredményeket kínál, hanem nagyon kellemes kivitellel és érdekes funkciókkal is rendelkezik, amelyeket minden bizonnyal értékelni fog. És milyen mosógépről beszélünk? Bemutatjuk Önnek a Samsung WW70K5210UW / LE elöltöltős mosógépet beépített szárítóval.

Gyors áttekintés

A Samsung WW70K5210UW/LE egy elöltöltős mosógép, amely minden egyes háztartásba megfelelő.  Számos programot és funkciót kínál, amelyeket már első használatra megkedvel majd.  Természetesen egyszerűen vezérelhető, valamint az A+++ energiaosztályba tartozik.

Használja ki a legjobb funkciókat és minden egyebet, amit a mosógép kínál. Válassza a Samsung WW70K5210UW/LE elöltöltős mosógép modellt és meglátja, hogy nem fog csalódni. Olvassa el a véleményező cikkünket tovább! 

Formatervezés 

Még ha nem is úgy tűnik, a dizájn manapság nagyon fontos.  A készülék minden egyes helyiség jellegzetes darabja.  Felhívja magára a figyelmet, éppen ezért illenie kell a környezetéhez.  Számos gyártó tisztában van azzal, hogy a dizájn döntő fontosságú a vásárlók többségénél. 

A Samsung WW70K5210UW / LE elöltöltős mosógép nagyon jól néz ki. A formatervezése inkább minimalista. Hagyományos fehér színbe öltöztetett, mint ahogy a manapság kapható készülékek többsége.  Az elülső részen nagy méretű ajtó található.  Ez általában nagyobb, így a dizájn modernebb és stílusosabb. 

A 600 × 850 × 550 mm (sz × h × m) méretének köszönhetően elfér a kisebb fürdőszobákban vagy más helyiségekben is. 

A vezérlőelemeket, mint ahogy a legtöbb esetben, itt is a mosógép felső részén találja.  A fő gomb egy olyan vezérlőelem, amely egyszerűen használható.  Természetesen LED kijelzővel is ellátott, amelyen minden fontos információt megtalál, a jobb oldalon két gomb található.  A bal oldalon mosószerre és öblítőszerre szolgáló fiókok találhatóak.

Dob

A Samsung WW70K5210UW / LE elöltöltős mosógép dobja nagy. Egy mosásra akár 7 kg ruhanemű is elfér benne.  Ennek hála közepes és nagy méretű családok számára alkalmas, akik gyakran sok mosnivalót halmoznak fel. 

Funkciók és érdekes programok

A Samsung WW70K5210UW / LE elöltöltős mosógép számtalan különféle programot kínál. Ezek közé sorolhatjuk például a következőket:

A késleltetett indításának hála betervezheti a mosás pontos idejét.  Természetesen a mosás végének késleltetése is beállítható, amelyet szintén Ön tud beállítani.  Ha hazaér, a mosógép éppen befejezi a mosást, így Ön máris kiveheti a ruhákat a mosógépből. 

A legutóbb beállított programot tartalmazó memória nagyon praktikus megoldást kínál.  Amennyiben két adag ugyanolyan típusú ruhaneműt mos, elegendő egyetlen gombot megnyomni és elindítani a  programot. Nem kell beállítania. 

A nagy fordulatszám akár 1200 fordulatot ér el percenként, ennek hála a csavartatás mindig, minden egyes ruhadarab esetében alapos.  A ruhák kiteregetését követően azok pár órán belül megszáradnak.  Meg kell azonban említeni, hogy bár a fordulatszám magas, nem kell aggódni a ruhák károsodásától. A mosógép minden részletre külön figyelmet fordít.

A nagy előnye az egyszerű beállítás is. 13 program közül választhat, amelyek közül biztosan kiválasztja azt, amelyikre szüksége van.  Minden egyes programnál önállóan állíthatja be az egyes olyan beállításokat, mint a víz hőmérséklete, valamint a fordulatszám.  Bónuszként további olyan feladatokat is hozzáadhat, mint például az előmosás, az intenzív mosás és egyebek.  Ennek hála minden egyes program pontosan az Ön igényei szerint lesz beállítva. 

A mosógép Smart Check rendszert kínál, amely ellenőrzi a működést és időben megállapítja, ha valami nincs rendben, esetleg hiba keletkezett.  Az Android és iOS platformokon futó alkalmazásban megjelenik egy egyszerű megoldás, amely segítségével képes lesz eltávolítania a hibát. 

A biztonságról a gyerekzár is gondoskodik.  Ez ügyel arra, hogy a mosás során ne lehessen kinyitni az ajtót, vagy átkapcsolni a programot.  Ennek köszönhetően gyermeke szabadon sétálhat a fürdőszobában vagy más helyiségben, ahol a mosógép található. 

Fogyasztás

A fogyasztás egy további olyan paraméter, amelyet a vásárlók gyakran figyelnek. Nagyon fontos paraméter, amely az egész vásárlást meghatározza.  Az olcsóbb mosógépek fogyasztása nagyobb, ezért biztosan nem éri meg egy ilyen típust választani.  Másfelől, a drágább mosógépek ugyan a vásárláskor nagyobb befektetést igényelnek, az magasabb energiaosztályba tartoznak, így fogyasztásuk alacsonyabb.  Tehát bár a befektetés nagyobb lesz, ez végezetül megtérül majd.

A Samsung WW70K5210UW/LE elöltöltős mosógép az A+++ energiaosztályba tartozik, tehát mindenütt energiát takarít meg, ahol csak lehet, mégis magas teljesítményt nyújt. 

Zajszint

A Samsung WW70K5210UW/LE  mosógép nagy előnye a csendes működés, így nem fogja zavarni alvás közben, televíziózás közben, vagy a barátokkal való társalgás közben.  Még akkor sem fogja zavarni, ha a fürdőszobában, vagy abban a helyiségben fog tartózkodni, ahol a mosógép található és éppen mos.  

A zajszintje mosáskor csak 54 dB, centrifugáláskor pedig mindössze 74 dB. Vagyis, szinte nem is lehet hallani. Soha nem fog problémát okozni vagy zavarni Önt.

A márkáról

A Samsung márka az élvonalbeli gyártók közé tartozik az elektronikai cikkek területén, a termékei pedig folyamatosan tökéletesednek. Számos vásárló a stílusos os minőségi mobiltelefonok által ismeri a Samsung márkát. A márka azonban más műszaki cikkeket és elektronikai cikkeket is gyárt. Ezek közé tartoznak például a hűtőszekrények, monitorok vagy televíziók. Mindezek a termékek pontosan kidolgozottak és könnyen kezelhetők. Jó minőségűek, így évtizedeket is ki fognak bírni.