Igyekszik minden nap tökéletesen tiszta és rendezett házzal rendelkezni, nagyobb erőfeszítések nélkül? A porszívók a tökéletes segédeszközök közé tartoznak, amelyek minden egyes szituációban képesek segítséget nyújtani. Ha Ön is a legjobb modellt keresi, akkor mindenképpen válassza a Sencor márkát, amely különféle műszaki cikkek tényleg széles választékát kínálja Önnek. Ezek közé tartoznak a minőségi és nagy teljesítményű porszívók is.

A Sencor SVC 730 modell egy minőségi porszívó, amelyre mindig számíthat, amikor takarítani szeretne. Tegye egyszerűbbé a munkáját, amit mindennap végez, és meglátja, hogy a takarítás idővel egy igazi szórakozássá fog válni.

A Sencor SVC 730 porszívó előnye főleg az, hogy porzsák nélkül is porszívózhat vele. Így nem kell egyáltalán porzsákokat vásárolnia és használnia, amiket ráadásul nagyon gyakran kellene cserélgetnie is. A portartály, amelyben lerakódik a felszívott por és kosz, másfél literes űrtartalmú, tehát tényleg nagy rengeteg mennyiségű dologra elég, amit fel kell porszívóznia. Nagyon egyszerűen el is mosható, a por felszívásának erősségét pedig akár be is állíthatja.

A porszívó az úgynevezett Cyklon rendszerű technológiát használja, ami azt jelenti, hogy elválasztja a port a levegőből. A port ezután egy edényben tárolja, amely pontosan erre szolgál. Így kíméletes a további szűrőkhöz, amelyek a motorban találhatók, összességében tehát sokkal tovább bírják ki.

A cső, amelyet a kezében kell tartania, tökéletesen használható és rozsdamentes nemesacélból készült. Ennek köszönhetően nagyon érdekesen és modernül néz ki. Azon kívül, hogy egy nagyon nagy teljesítményű terméke lesz otthon, egyúttal egy stílusos porszívóval is rendelkezni fog, amely soha nem lesz útban a lakásában.

A régi porszívója otthon túl szokott forrósodni? Ez miatt egyáltalán nem kell már félnie, hiszen a Sencor SVC 730 porszívó termosztáttal is rendelkezik, amely megakadályozza a motor túlmelegedését. Még a legnagyobb forróságokban is biztos lehet benne, hogy a porszívó motorja nem fog kiégni, és továbbra is teljes gőzerővel fog működni. Az elülső kerék gumírozott, tehát sokkal egyszerűbben mozgatható, és fogadni merhet rá, hogy sokkal könnyedebb lesz ennek köszönhetően a porszívó mozgása is.

A szűrő rendszer, amely a Sencor SVC 730 porszívóban található, öt fokozattal rendelkezik. Tényleg teljesen mindent átszűr, amire szüksége van, és így a kosz, a por és a szennyeződések nem jutnak be a porszívó más részeibe, ahol semmi keresnivalójuk nem lenne. Mindig is zavarták Önt a különféle kábelek, amelyek mindenhol tekeredtek? Ezúttal ez nem lesz így, hiszen ez a porszívó automatikus kábelfeltekeréssel rendelkezik. Annak ellenére, hogy a kábel elég hosszú, biztos lehet benne, hogy soha nem lesz az útjában. Ezzel a porszívóval tényleg mindenhová eljut.

A Sencor SVC 730 porszívó nem túl nehéz, tehát egyszerűen eljuthat vele tényleg mindenhová, hiszen nagyon egyszerűen hordozható. Nem túl nagyok a méretei sem, tehát nagyon egyszerű lesz a tárolása is.