A drónok csak nemrégiben, néhány évvel ezelőtt jelentek meg hazánkban, azonban azonnal nagy sikert arattak. Nagyon csábító a levegőből való felvételkészítés lehetősége, amely a “földi halandók” számára is elérhető. Ki ne szeretné a mindennapi videófelvételeit különlegessé tenni néhány méter magasból néhány felvétellel a természetről, a tengerről vagy valami egyébről? 

A drónok által kínált lehetőségek igazán megfizethetetlenek, áraik azonban eltérő ártartományban mozognak. Az áruk különféle terjedelmekben mozog. Ahogy az más termékeknél is működik, a drónok között egyaránt találhatóak olcsóbbak és épp ellenkezőleg, drágábbak is. Éppen, ahogy más termékek esetében, ez a helyzet a drónokkal is. Minél drágább és minél jobb márkájú, annál jobb teljesítményt nyújt. 

A drónok vezérlése igazán egyszerű, még a teljesen kezdő is megbirkózik vele. Amennyiben Ön is mérlegeli a vásárlást, ne habozzon, mindenképpen vásároljon egyet. Ez egy olyan dolog, amely nem csak olyan személyeknek fizetődik ki, akik a videókészítésből élnek, de az olyan egyszerű embereknek is, aki csak saját, vagy családjuk számára forgatnak videókat. Hiába vannak már néhány éve a piacon, még mindig újdonságnak számítanak, és nem mindenki tud róluk. A legjobb megismerkedni egy ilyen készülékkel, majd hagyni, hogy az végezze a dolgát. 

Azoknak azonban, akik a videófelvételek forgatásából élnek, minden bizonnyal kellene drónnal rendelkezniük,  Mivel különféle szolgáltatások széles skáláját és érdekes felvételeket biztosítanak. Ezek a szerző és a videót néző rajongók és emberek számára is egyaránt vonzóak lesznek. Szerezzen örömet magának és terjessze művét egy drón segítségével, amely bárhol és bármikor videófelvételek tucatját képes elkészíteni. 

Kövessen nyomon MINDENT

Bizonyára Ön is ismeri azokat a helyeket, ahová az ember nem ér el és nem lát. Pontosan ezekre a helyekre képes eljutni a SYMA X8HW 4 (SY8HW) drón. Hatékony és nagy teljesítményű motorokat kínál, melyek a miniatűr helikoptert mindenhova eljuttatják, ahová szükséges. A drónoknak köszönhetően sokkal messzebbre jutunk, mint valaha is juthattunk volna , és gyakran látjuk, ami egyébként a halandó emberek számára láthatatlant. 

A SYMA X8HW 4 (SY8HW) drón esetében bátran elmondhatjuk, hogy kevés pénzért igazán sokat kapunk. Ennek a legfőbb oka az, hogy a gyártó olyan drónokra összpontosít, amelyeket talán mindenki megengedhet magának. Az ilyen termékek ára sokszor a 300 ezer forintot is meghaladják, és ezt nem mindenki engedheti meg magának, aki jó minőségű drónra vágyik. Ebben az esetben a SYMA márka mindenki számára megfelelő. 

A repülési tulajdonságok a legfontosabbak

Ahhoz, hogy a készülék jól működjön, a drónnak jó repülési tulajdonságokkal kell rendelkeznie. A SYMA X8HW 4 (SY8HW) modell kiváló és flexibilis tulajdonságokkal rendelkezik a levegőben, amelyek pontosan azok a tulajdonságok, amire egy drónnál szükség van. 

A megfelelő elosztásnak köszönhetően a propellerek képesek megfelelően mozogni és lengeni a levegőben, akár kültéri, akár beltéri használatról van szó. A hat tengelyes giroszkópnak és a barométeres szenzornak köszönhetően mindig megtartja egyensúlyát és stabilitását. Ezáltal nem fordulhat elő, hogy valahol lezuhan és tönkremegy. 

A gép kiváló minőségének és nagyszerű kiegyensúlyozásának köszönhetően a videofelvételek és képek a legjobb minőségben lesznek elérhetőek. Az alváz védi a drónt felszállás és leszállás során, míg a propellereket védő keret megakadályozza a drón károsodását a kíméletlen akadályba való ütközés során és védik azt a zuhanás közbeni sérüléssel szemben. 

Wi-Fi technológia

Nem minden drón rendelkezik vezeték nélküli szolgáltatással, mint pl. Wi-Fi-vel. A vezeték nélküli Wi-Fi technológia a rögzített felvétel teljes átvitelét biztosítja. Ez a felvételeket egyenesen az Ön telefonjára továbbítja, amely a földön található. 

Problémamentes repülés

A maximális repülési idő valamivel kevesebb, mint más drónok esetében. Mindössze 10 perc, de ezalatt az idő alatt minden felvételt elkészít, amire szüksége van. A drón 6,4 V/2000 mAh 2S Li-Po akkumulátorral működik, amely a csomagolásban mellékelt USB töltővel tölthető. A töltési idő kb. 200 perc, amely 10 perc teljes repülési időt tesz lehetővé.

Nem hiányzik a HD felbontású videofelvétel készítésének lehetősége sem 1280 x 720 képpont mellett. A videofelvételek MOV formátumban, a képek pedig JPEG formátumban kerülnek továbbításra a telefonjába. 

Nem feledkezhetünk meg a 3D Flip funkcióról sem. Ez a forgatás szórakoztató módon való színesebbé tétele. Egyetlen gomb megnyomásával a drónnal szaltót hajthat végre , amely gyakran növeli a készített videófelvétel hatékonyságát. Az egyensúly helyreállításáról a giroszkóp gondoskodik.

Stílusos formatervezés

A drónok kivitele a design szempontjából nem igazán fontos, a gyártók azonban erre is gondolnak. Éppen ezért kapott a SYMA X8HW 4 (SY8HW) drón nagyon érdekes kivitelt, amely minimalista, fekete és sima. A levegőben nem hívja fel magára feleslegesen a figyelmet, mindezek mellett pedig nagyon stílusos. 

Tömege mindössze 600 gramm, éppen ezért nagyon könnyen felszáll,  Valamint könnyű súlyánál fogva bárhová magával is viheti. Egyszerűen összecsukható és egy tokban szállítható. Összecsukás után nagyon kellemes, kompakt méretű.

A felvételek készítésénél hasznos szolgálatot tesznek a piros és zöld színű LED diódák , amelyek segítenek a pilótának a tájékozódásban a mozgás irányát illetően. A drón Headless móddal is rendelkezik, melynek segítségével a levegőben a pilóta szemével láthat. A drón távolsága a távirányítótól akadályoktól függően 50 – 100 m. Tartsa szem előtt ezt a távolságot, hogy ne kerüljön túl messzire a dróntól. 

Első benyomásra úgy tűnhet, hogy mindössze egy játékról van szó, de ez egyáltalán nem így van. Ez a nagy teljesítményű SYMA márkájú drón nagy örömet szerez funkcióival,  Melyekből igazán sok van. 

Könnyű kezelhetőség

Tudja, mi a legjobb a fejlett technológiánál? Az egyszerű és ösztönös, intuitív vezérlés,  Melynek köszönhetően nem kell sokáig tanulni, hogyan működik ls hogyan kell irányítani. Ugyanez a helyzet a SYMA X8HW 4 (SY8HW) drón esetében is. Adóvevő segítségével, intuitív gesztusvezérléssel irányíthatja,  Amely a tulajdonosa mobiltelefonjával is párosítható. 

A drón nagyon stabil és a vezérlésnél valóban számos lehetőség közül választhat. Tetszőlegesen válthat az egyszerű és kettős repülési mód között , amely nagyon jól jön abban az esetben, amikor a pilóta tapasztalataihoz kell alakítani a drón viselkedését a levegőben. Két választási lehetőség van, mégpedig a kezdő és a szakértő. A kezdőnek így minden egyes véghezvitt feladatnál segítséget nyújt, a szakértőnek pedig teljesen szabad kezet ad. A SYMA X8HW 4 (SY8HW) drón tehát mindenki számára megfelelő, aki érdekes videókra és képekre vágyik. 

Pár szó a márkáról

Hazánkban csak néhány olyan márka forgalmaz termékeket, amely jó minőségű drónokat kínál. Ezek közé tartozik a SYMA márka is. Nemcsak Magyarországon, de külföldön is a piacon lévő vezető márkának számít. A gyártó leggyakrabban a drónokra összpontosít, de további érdekes termékekkel is szolgál. Portfóliója kisebb helikoptereket és hajókat is tartalmaz, amelyek használata nagyon hasonlít a drónok használatához. Válassza Ön is termékeiket és tapasztalja meg a minőséget saját bőrén.