Valami finomat enne?  Mit szólna egy kis grillezett húshoz, zöldséghez, vagy burgonyához?  Az, hogy az otthonában nincs elég hely egy nagy kerti grillhez, semmi problémát nem jelent.  A piacon kompakt grillek tucatját találja, melyek nem csak húsok, de egyéb élelmiszerek grillezéséhez is megfelel.  Pillanatok alatt készíthet el egy remek vacsorát anélkül, hogy több ezer forintot fektetne be a masszív kerti grillek megvásárlásába.  

A probléma akkor jelentkezik rengeteg ember esetében, ha olyan lakásban lakik, ahol a nagyméretű grillre nincs elegendő helye, vagy nem akar ezreket költeni erre.  Mindegy, hogy az első, második, vagy harmadik csoportba tartozik.  Mindenki számára remek hírrel szolgálunk. Ízletes grillezett ételt anélkül is készíthet otthonában, hogy kerti grillsütővel rendelkezne.  

A piacon több tucat kis hordozható grillsütő is megtalálható, amelyek minden élelmiszerre megfelelnek.  Nemcsak húsból készült ételeket tud bennük készíteni, de számos köretet vagy zöldséget is.  A munka ezekkel a termékekkel egyszerű és intuitív.  Nem is beszélve arról, hogy jó teljesítményűek, így az étel szinte azonnal kész van.  

Készítsen Ön is otthona kényelmében ízletes grill steaket, burgonyát, vagy zöldséget anélkül, hogy nagy grillsütővel rendelkezne.  Válasszon egyet a kompakt típusok közül, melyek kisebb lakásokba is megfelelnek.  Amennyiben nem tudna választani, egy Tefal márkájú modellt kínálunk Önnek. 

Gyors áttekintés

Szeret grillezni és olyan segítőt keres, amely jó szolgálatot tesz a rendszeres főzésnél?  Tekintse meg a Tefal Optigrill+ GC712834 grillsütő modellt, amely a piacon található leghatékonyabb grillsütők közé tartozik.  Divatos és stílusos kialakítású, így minden egyes konyhába illeni fog.  

A Tefal Optigrill+ GC712834 grillsütő egy intelligens készülék, amely rövid időn belül zamatos steaket, ízletes hamburgert, vagy vitamindús grillezett zöldséget készít.  Meggyőztük Önt, és gusztust csináltunk egy nagyszerű ebédre, vagy vacsorára? Ebben az esetben olvasson tovább! 

Teljesítmény

Ahhoz, hogy az étel a lehető legjobban legyen meggrillezve és elkészítve, fontos, hogy a grillsütő nagy teljesítménnyel rendelkezzen és a lehető legjobban dolgozzon.  Éppen ezért vásárláskor leginkább a teljesítményre figyeljen.  A legfontosabb paraméterről van szó. 

A Tefal Optigrill+ GC712834 grillsütő modell teljesítménye professzionális és magas. A 2000 W teljesítménynek köszönhetően gyorsan felmelegszik, és a másodperc töredéke alatt mindent elkészít, amire szüksége van.  

Az ételek elkészítésénél választhat a kézi beállítási mód vagy az automatikus programok között, melyek a teljes főzési folyamatot elvégzik Ön helyett.  Ha tehát nem szakember, és a konyhában, vagy a grillezésnél kezdőnek számít, nyugodtan hagyatkozzon rá.  A készülék gyorsan és egyszerűen a legjobb ételt készíti el.  

Vezérlés 

A grillsütő vezérlésének intuitívnak és a lehető legpraktikusabbnak kéne lennie.  A készüléknek néhány vezérlőgombbal kellene rendelkeznie, melyek segítségével kiválaszthatja a kívánt hőmérsékletet vagy programot.  Előnynek számít, hogy a mai modern grillsütők az egész működést a lehető legjobban próbálják megkönnyíteni. Ebből kifolyólag működtetésük egyszerű és kezdők számára is alkalmas. 

A Tefal Optigrill+ GC712834 grillsütő vezérlését a felső részén található vezérlőegységnek köszönhetően az ellenőrzése alatt tudja tartani.  Grillezés közben így szabályozhatja a hőmérsékletet, vagy megváltoztathatja az egyes beállításokat is.  Amennyiben tapasztalatlan a grillezésben, elég egy előre beállított automatikus programot kiválasztania. 

Funkciók 

Minden grillsütő más funkciókkal rendelkezik.  Kiválasztásakor fontos ezekre odafigyelni, hogy a terméket a saját igényeihez tudja igazítani.  A Tefal Optigrill+ GC712834 modell a következőket nyújtja: 

Kézi mód, amely esetében mindent teljesen magának kell beállítania. A legfontosabb, hogy a megfelelő hőmérsékletet állítsuk be. A grillsütő 4 különféle szintet kínál, melyek közül kiválaszthatja az éppen készülő ételnek megfelelőt.  

Az automatikus programokat nem csak a kezdő grillezők kedvelik meg, de azok is, akik mindent a grillsütőre szeretnének hagyni.  A Tefal Optigrill+ GC712834 grillsütő modell 6 automatikus programmal rendelkezik, amelyek ideális feltételeket teremtenek az ízletes steakek, szendvicsek, baromfi, zöldség és számos más élelmiszer elkészítéséhez.  Válasszon Ön is egyet, és készítse el a legízletesebb ételt.   

Az átsütöttségi jelző egy nagyszerű funkció, amelyet Ön is megszeret majd.  Ennek köszönhetően ugyanis pont úgy fogja elkészíteni a steaket, ahogy azt szereti.  A jelző mindig értesíteni fogja a húsgrillezési szintről.  A megfelelő szinten ki tudja kapcsolni a grillsütőt.  

A vastagság érzékelő a hús vastagságát méri és az egész programot, valamint a megfelelő hőmérsékletet is ehhez igazítja.  Ezáltal a legjobb hőmérsékletet tudja biztosítani, amely a legjobb eredményt garantálja. 

A praktikus zsírfelfogó tálca az ételből távozó összes levet felfogja.  Nem kell attól tartania, hogy grillezés után mindenhol rendetlenség fog uralkodni.  

A Tefal Optigrill+ GC712834 grillsütő utolsó erős oldaláról sem szabad megfeledkeznünk, mégpedig a kiváló minőségű anyagról.  A sütőlapok tapadásmentes felülettel ellátott, nagyon jó minőségű öntött alumíniumból készültek.  Ennek köszönhetően az étel a lehető legjobb módon készül, anélkül, hogy letapadna. 

Formatervezés 

A gyakran szem előtt lévő készülékek esetében a formatervezés is fontos.  A grillsütőnek ugyan meglesz a saját helye a szekrényben, vagy valahol máshol, ahol nem lesz szem előtt, de ha rendszeresen fogja használni, látható lesz.  Éppen ezért olyan darabok kellene választania, amely nem csak jó teljesítményű, de divatos is és beillik konyhájába. 

A Tefal Optigrill+ GC712834 grillsütő tényleg minden egyes konyhába tökéletesen illeni fog. Stílusos fekete dizájnnal rendelkezik, amely a minimalista és vidékies stílusban berendezett konyhákba egyaránt illik. 

Az egész dizájnt a felső részen található gombok teszik teljessé.  Ezek színes kivitelűek, de mivel kis méretűek, ezért nem zavarják a minimalista és divatos fekete kivitelt. 

Méretek 

A formatervezéssel a méret is összefügg, amely a kompakt grillsütőknél nagyon fontos.  Erről azonban külön teszünk említést, mivel egyedülálló és nagyon fontos paraméterről van szó.  

A modell méretei tényleg kompaktnak nevezhetők. Szélessége 38,9 cm, magassága 21,9 cm, míg a mélysége a 35,9 cm-t éri el. Minden konyhába, tehát még a legkisebbe is jól illik, ahol a lehető legtöbb helymegtakarítás szükséges.  

A készülék súlya 4,2 kg, ezért nagyon egyszerűen áthelyezhető az egyik helyiségből a másikba.  Nem okoz problémát bármikor elővenni a szekrényből, valamit főzni rajta, majd ezt követően visszatenni a helyére.  

A márkáról

A francia Tefal márka már nagyon régóta megjelent nálunk a piacon. Történelme egészen 1954-ig nyúlik vissza, amikor is alapították. Ma ez a márka minőségi termékeket kínál a vasalóktól kezdve a konyhai segédeszközökön keresztül egészen azokig a termékekig, amelyeknek köszönhetően háztartását tisztán és rendben tarthatja. Minden ilyen termék nagyon jó minőségű és jó értékeléseket kap nemcsak a vásárlóktól, de különféle speciális díjakkal is jutalmazzák őket, amelyeket az elmúlt években ezek a termékek nyertek. Nincs is min csodálkozni. A nagyon jó minőséget, amit a Tefal kínál, csak nehezen lehet túlszárnyalni, és Önnek éppen ezért kéne azok közül a termékek közül választania, amit a Tefal kínál.  A legjobbak közé tartozik ez a vasaló is, amelynek megvásárlása mindenképpen megéri az árát.