A grillezett hús, zöldség, vagy burgonya ízét semmivel sem lehet helyettesíteni.  Semmilyen fűszer, vagy sütési, főzési módszer, esetleg a serpenyőn történő grillezés nem nyújt olyan nagyszerű ízt, mint amilyet a grill képes adni.  Ez is az oka annak, miért szeretik olyan sokan a grillezést és a barátokkal töltött időt.  A jó társaságon és pihenésen kívül az ízletes ételeket is élvezheti. 

A probléma akkor jelentkezik, ha olyan lakásban lakik, ahol a nagyméretű grillsütőre nincs elegendő helye, vagy nem akar ezreket költeni erre.  Mindegy, hogy az első, második, vagy harmadik csoportba tartozik.  Mindenki számára remek hírrel szolgálunk. Ízletes grillezett ételt anélkül is készíthet otthonában, hogy kerti grillsütővel rendelkezne.  

A piacon több tucat kis hordozható grillsütő is megtalálható, amelyek minden élelmiszerre megfelelnek.  Nemcsak húsból készült ételeket tud bennük készíteni, de számos köretet vagy zöldséget is.  A munka ezekkel a termékekkel egyszerű és intuitív.  Nem is beszélve arról, hogy jó teljesítményűek, így az étel szinte azonnal kész van.  

Készítsen Ön is otthona kényelmében ízletes grill steaket, burgonyát, vagy zöldséget anélkül, hogy nagy grillsütővel rendelkezne.  Válasszon egyet a kompakt típusok közül, melyek kisebb lakásokba is megfelelnek.  Amennyiben nem tudna választani, egy Tefal márkájú modellt kínálunk Önnek. 

Gyors áttekintés

A grillezés a közkedvelt nyári időtöltés közé tartozik, melynek nagyon sokan örülnek.  Nincs is min csodálkozni. Az ízletes étel, a hosszú nyári esték és a barátok, vagy a család jelenléte a legjobb kombinációt jelenti.  Azonban nem mindenkinek van lehetősége a grillezésre. Van, akinek kertje nincs, van, akinek a grillsütő hiányzik.  Amennyiben nem szeretne nagy grillsütőt vásárolni, válassza a Gril Tefal Optigrill+ XL GC722834 grillsütőt, amely a piacon található legjobb kompakt grillek közé tartozik. Nagyszerű áron funkciók széles skáláját nyújtja, amelyeket biztosan megkedvel.  

A Gril Tefal Optigrill+ XL GC722834 elektromos grillsütő egész évben lehetőséget nyújt a grillezett ételek élvezetére otthonában.  Előnynek számít a klasszikus fekete színű minimalista kivitel, azonban nem csak ez.  Kiváló minőségű kivitelezést és a lehető legjobb teljesítményt nyújtja.  Valami többet is meg szeretne tudni erről a modellről? Ebben az esetben olvasson tovább! 

Teljesítmény

Ahhoz, hogy az étel a lehető legjobban legyen meggrillezve és elkészítve, fontos, hogy a grillsütő nagy teljesítménnyel rendelkezzen és a lehető legjobban dolgozzon.  Éppen ezért vásárláskor leginkább a teljesítményre figyeljen.  A legfontosabb paraméterről van szó. 

A grillsütő teljesítménye nagyban hasonlít a piacon található professzionális modellek teljesítményéhez.  2000 W teljesítményről van szó, ami azt jelenti, hogy gyorsan felmelegszik és minden típusú húsnak, vagy más élelmiszernek a legjobb hőmérsékletet képes nyújtani.  Csak Önön múlik, mit fog grillezni.  A húson kívül nyugodtan zöldséget vagy burgonyát is készíthet. 

A sütőfelület, amelyen a húst fogja készíteni, kiváló minőségű tapadásmentes PTFE felülettel ellátott öntött alumíniumból készült.  Ez azt jelenti, hogy az étel égés mentesen a legjobb felületen fog megsülni.  

Az ezt követő tisztítás ennek köszönhetően még egyszerűbb. 

Vezérlés 

A grillsütő vezérlésének intuitívnak és a lehető legpraktikusabbnak kéne lennie.  A készüléknek néhány vezérlőgombbal kellene rendelkeznie, melyek segítségével kiválaszthatja a kívánt hőmérsékletet vagy programot.  Előnynek számít, hogy a mai modern grillsütők az egész működést a lehető legjobban próbálják megkönnyíteni. Ebből kifolyólag működtetésük egyszerű és kezdők számára is alkalmas.

A Gril Gril Tefal Optigrill+ XL GC722834 grillsütő egyszerű vezérléssel rendelkezik, amely a sütő első részén található.  Itt néhány nyomógomb található, melyek közül választhatja az automatikus programot, esetleg a kézi üzemmód keretén belül szabályozhatja a hőmérsékletet és egyebeket is. 

A grillsütő kezdők számára is megfelel, de a rendszeresen grillező haladók számára is.  Minden munkánál a segítségére lesz és könnyen alkalmazkodik. 

Funkciók 

Minden grillsütő más funkciókkal rendelkezik.  Kiválasztásakor fontos ezekre odafigyelni, hogy a terméket a saját igényeihez tudja igazítani.  A Tefal Optigrill+ XL GC722834 grillsütő modell a következőket nyújtja: 

A grillérzékelő elsődleges funkciónak számít, mellyel ez a modell büszkélkedhet.  Ez egy olyan funkció, amely automatikusan felméri a grillen található adag vastagságát és mennyiségét.  Ezt követően ennek az információnak a birtokában ehhez igazítja a grillezési időt és a hőmérsékletet.  Az étel ezáltal mindig a lehető legjobban lesz elkészítve. 

Ha nem akar mindenben a kézi üzemmódra hagyatkozni, nyugodtan válasszon egyet az automatikusan beállított programok közül.  Ezekből összesen kilenc van, és a fagyasztott ételek számára elérhető speciális programon kívül található program pl. hamburger, baromfi, szendvics, halak, sőt még a tenger gyümölcsei elkészítésére is.  Próbálja ki az összeset. 

A kézi üzemmód 4 hőmérséklet-beállítást tesz lehetővé.  Ezáltal minden típusú hús, vagy más étel elkészíthető.  

Van tudomása arról, hogyan tudja elkészíteni a legízletesebb steaket?  A grillsütő praktikus átsütöttség mértékét jelző fénnyel rendelkezik.  Ez megmutatja, mennyire van átsütve a hús, valamint, hogy szükséges-e még sütni.  Soha nem fordulhat elő, hogy a steak túl véres lenne, vagy ellenkezőleg, túlsütött lenne.  

A grillező lapok olyasvalamik, amelyekhez még vissza kell térnünk és beszélnünk kell róluk.  Annak köszönhetően, hogy a legjobb minőségű anyagból készültek, nagyszerű grillezési eredményeket lehet velük elérni.  Az étel egyenletesen lesz átsütve. 

A Gril Tefal Optigrill+ XL GC722834 grillsütő a nagyobb modellek közé tartozik.  Éppen ennek köszönhetően akár 33 %-kal nagyobb grillezési felülettel büszkélkedhet.  Ebből kifolyólag akár 8 adag is elkészíthető rajta.  A grillsütő nagyobb családok számára alkalmas.  

Végezetül az egyszerű tisztítást is meg kell említeni.  Ez főleg a kiváló minőségű grillezési lapoknak köszönhető, melyekre semmi sem tapad rá.  A lapokat nyugodtan behelyezheti a mosogatógépbe.

 Ezen kívül a grillsütő szaft-tálcával is rendelkezik.  Tehát nincs rendetlenség Ön körül.  A tálca szintén mosható mosogatógépben is.  

Formatervezés 

A gyakran szem előtt lévő készülékek esetében a formatervezés is fontos.  A grillsütőnek ugyan meglesz a saját helye a szekrényben, vagy valahol máshol, ahol nem lesz szem előtt, de ha rendszeresen fogja használni, látható lesz.  Éppen ezért olyan darabok kellene választania, amely nem csak jó teljesítményű, de divatos is és beillik konyhájába.

A Gril Tefal Optigrill+ XL GC722834 grillsütő kivitele minimalista és nagyon divatos.  Fekete színbe van öltöztetve, amellyel minden konyhába illeni fog.  Az első részen találhatóak a vezérlőgombok, melyek az egyes programok kiválasztására szolgálnak. 

Méretek 

A formatervezéssel a méret is összefügg, amely a kompakt grillsütőknél nagyon fontos.  Erről azonban külön teszünk említést, mivel egyedülálló és nagyon fontos paraméterről van szó.  A kompakt grillsütő vásárlása esetén gyakran elvárás, hogy az ne legyen túl masszív és nagy, mivel tárolása helyigényes lenne. 

A Tefal Optigrill+ XL GC722834 méretei kellemesek annak ellenére, hogy a robusztosabb típusok közé tartozik. Szélessége 36,5 cm, magassága 47,1 cm, míg a mélysége a 21,9 cm-t éri el. 

A nagyobb méret a tömegén is tükröződik. A grillsütő súlya 5,5 kilogramm. Ha nem tervezi, hogy az egyik szobából a másikba fogja áthelyezgetni a grillsütőt, akkor ez nem lesz probléma az Ön számára. 

A márkáról

A francia Tefal márka már nagyon régóta megjelent nálunk a piacon. Történelme egészen 1954-ig nyúlik vissza, amikor is alapították. Ma ez a márka minőségi termékeket kínál a vasalóktól kezdve a konyhai segédeszközökön keresztül egészen azokig a termékekig, amelyeknek köszönhetően háztartását tisztán és rendben tarthatja. Minden ilyen termék nagyon jó minőségű és jó értékeléseket kap nemcsak a vásárlóktól, de különféle speciális díjakkal is jutalmazzák őket, amelyeket az elmúlt években ezek a termékek nyertek. Nincs is min csodálkozni. A nagyon jó minőséget, amit a Tefal kínál, csak nehezen lehet túlszárnyalni, és Önnek éppen ezért kéne azok közül a termékek közül választania, amit a Tefal kínál.  A legjobbak közé tartozik ez a vasaló is, amelynek megvásárlása mindenképpen megéri az árát.