A hűtőszekrény egy olyan fontos készülék, amely az Ön otthonából sem hiányozhat. Még nem választott ki magának egyet vagy az előző hűtőszekrénye elromlott és nem szeretné megjavíttatni, hanem inkább egy újat szeretne megvásárolni? Itt az ideje, hogy elkezdjen azon gondolkodni, hogy melyiket választja. Egy hűtőszekrény megvásárlása nagyon fontos dolog, a döntés hosszú távra szól, éppen ezért nagyon fontos, hogy helyes döntést hozzon.

A Whirlpool márka az olyan ismert és minőségi márkák közé tartozik, amelyek a legjobb termékeket kínálják a piacon. Amennyiben mostanáig nem találta meg a legjobb hűtőszekrényt a piacon, most megteheti. Azt, amelyet oly sokáig keresett, most megtalálta és csak egy karnyújtásnyira van Öntől. Ez nem más, mint a Whirlpool ART 9610/A+.

A Whirlpool ART 9610/A+ kombinált hűtőszekrény rögtön számos előnnyel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően az egyik legközkedveltebb hűtőszekrény, amelyet ezrek vásárolnak meg. Ezek a vásárlók később további termékeket vásárolnak ettől a márkától, ugyanis elégedettek a teljesítménnyel és az alacsony fogyasztással. Ön is készen áll a lehető legjobbra, amit csak ez a márka kínálhat Önnek?

A beépített hűtőszekrény egy olyan dolog, amit sokan nem ismernek, esetleg egyáltalán nem használnak. Ennek az is az oka, hogy sokunknak jobb és praktikusabb a nem beépített változat, amely külön áll, mégis ellátja szükséges feladatát. A nagy méretű hűtőszekrényeket néha nem lehet beépíteni, mivel a konyhabútor gyakran nem elég nagy és magas ehhez. Azonban mi van abban az esetben, ha Önnek mégis nagy méretű konyhabútora van? Ebben az esetben a Whirlpool ART 9610/A+ kombinált hűtőszekrény éppen Önnek megfelelő.

A Whirlpool ART 9610/A+ egy kombinált hűtőszekrény és fagyasztó, amely valóban alacsony energiafogyasztású. Méghozzá olyan takarékos, hogy az A+ energiaosztályba tartozik. Ennek köszönhetően rengeteg energiát megtakarít, ahelyett, hogy az energiára költené a pénzt, egyéb fontos dolgokat vásárolhat rajta, esetleg magára is költheti. A szokatlan, 193 cm magasságnak köszönhetően a piacon lévő legnagyobb beépíthető hűtőszekrények közé sorolható. Azonban nem csak a formatervezése előny, hanem az is, hogy valóban rengeteg élelmiszer elfér benne. Nem túl széles, ebből kifolyólag tehát nem fog túl sok helyet elfoglalni. Olyan kisebb konyhákba is tökéletesen alkalmas, amelyek mennyezete magasabb. Még mindig nem győztük meg? Lehet, hogy a tágassága majd meggyőzi Önt!

A hatalmas belső tér és az alacsony fogyasztás azonnal le fogják Önt nyűgözni. A Whirlpool ART 9610/A+ kombinált hűtőszekrény és fagyasztó hihetetlen 308 literes. Ennek a méretnek köszönhetően a hűtőszekrény azok közé sorolható, amelyek nagy családoknak megfelelőek. Nincs elég helye, ahová eltehetné az élelmiszereket? Éppen erre szolgál a hűtőszekrény, amely jól megérdemelten foglalja el a piacvezető helyet a többi hűtőszekrény közt!

A Whirlpool ART 9610/A+ hűtőszekrény 6. érzék technológiával felszerelt, ennek köszönhetően az érzékelők folyamatosan fenntartják a belső teret. Az optimális hőmérséklet így sosem fog a meghatározott érték alá esni – még akkor sem, ha az ajtó hosszabb időn át nyitva van, esetleg gyakran van nyitogatva. Ennek köszönhetően mindig a legjobb feltételeket kínálja az élelmiszerek tárolására. Így minden egyes étel vagy alapanyag hosszabb időn át őrzi meg frissességét, mint más hűtőszekrényekben. Természetesen ventilátorral ellátott, amely még jobb és stabilabb hőmérsékletet biztosít a hűtőszekrény minden egyes terében. Ez is pár órával, esetleg napokkal képes meghosszabbítani az ételek frissességét.

Annak érdekében, hogy a hűtőszekrény a lehető legnagyobb mennyiségű ételt legyen képes tárolni, öt tágas üvegpolccal rendelkezik. Tudja, hogy mi a legjobb az üvegpolcokkal kapcsolatosan? Mindig tökéletesen látja, mi található rajtuk. Így sosem fog hátul olyasmit találni, aminek lejárt a szavatossága, esetleg megromlott. Természetesen nagy méretű rekesszel is ellátott, amely a zöldségek és gyümölcsök tárolására szolgál. Négy polc esetében szükség szerint változtathatja a polcok magasságát,  így mindig a lehető legjobb teret biztosíthatja az ételeinek és élelmiszereinek. A fagyasztó három rekesszel felszerelt, amelyek elég tágasak, tehát valóban minden elfér bennük. A belső LED világításnak köszönhetően még nagyobb áttekintése lehet az élelmiszerek felett.

A baktériumok nem juthatnak be a hűtőszekrény belsejébe! Ez annak is köszönhető, hogy a Whirlpool ART 9610/A+ hűtőszekrény egyedi Anti – Bakteriális szűrővel ellátott, amely minden mikroorganizmust és baktériumot felfog. Így csökkenti a baktériumok számát, amelyek esetleg a hűtőszekrény belsejébe juthatnak. Az élelmiszerek így nem fognak megromlani és mindig frissek lesznek.

A Whirlpool ART 9610/A+ hűtőszekrényben nem jön létre jegesedés, vagy ehhez hasonló. Sosem lesz szükséges kiolvasztani, így nem kell semmi extra munkát elvégeznie. A No Frost technológia gondoskodik arról, hogy a hűtőszekrény mindig rendben legyen és ne legyen benne felesleges jég. A fagyasztóban Less Frost technológia is található, amely arra ügyel, hogy a falakon ne jöjjön létre vastag jegesedés.

A hűtőszekrény által kínált szokatlan magasságnak köszönhetően a legjobbak és legstílusosabbak közé tartozik a piacon. Ne féljen ezektől a hűtőszekrényektől. Bár nagyobbak, fogyasztásuk nem nagy és mindig meg fognak felelni Önnek.