A termékek, amelyeket manapság megtalálhatunk a piacon, a legjobb, legmodernebb és legtakarékosabb termékek közé sorolhatók. Jobb termékeket valószínűleg már nem találhat egykönnyen. Az ésszerűen magas árakra való tekintettel ma már szinte mindenki megengedhet magának olyan luxust is, amely egykor csak a társadalom magasabb rétegeiben volt lehetséges. A mosógépek már nagyon régóta betörtek hozzánk a piacra külföldről, és egy biztos helyet foglalnak el a piacon. Számos család azonnal megvette őket éppen azon okból, mert szükségük volt rá és a klasszikus kézzel mosás egy nagyon nehéz és hosszadalmas munka. Az igazság az, hogy a mosógépek az egyik legfontosabb háztartási nagygépek, amelyek ugyan nagy beruházást igényelnek, de sok gyümölcsöt hoznak. A mosógépek manapság nagy népszerűségnek örvendő háztartási nagygépek, méghozzá több okból is. Az első főleg az, hogy időt, energiát, költségeket takarítanak meg és összességében is megkönnyítik az életünket. A második főleg az, hogy a mosógépnek köszönhetően az egész fürdőszoba megjelenését szebbé varázsolhatjuk, modernné és stílusossá téve. Ma ugyanis a design és a stílus nagyon fontos, hiszen megalkotja a ház vagy a lakás “arculatát”. Rengeteg ember főleg az miatt vásárol új háztartási nagygépet, hogy létrehozzon egy bizonyos hangulatot az otthonában. A mosógépek azonban nemcsak a design szempontjából megfelelőek, hanem gyakorlatias oldalról nézve is.

A mosógép egy olyan készülék, amely az Ön otthonából sem hiányozhat. A választás során a legfontosabb paraméterekre és a finom részletekre kéne összpontosítania, amelyek egy egészet alkotnak. A mai véleményező cikkünkben nemcsak egy konkrét mosógép modellt mutatunk be Önnek, hanem azt is eláruljuk, hogy mi a fontos, mit nem szabadna kihagynia és azt is, hogy miért éppen ez az egyik legjobb mosógép, amelyet mindenképpen választania kéne a legtöbb esetben. Térjünk át tehát rögtön a legfőbb részre, ahol eláruljuk a legfontosabb dolgokat a Whirlpool AWE 50510 automata mosógépről.

Alkalmas minden családba

A rozsdamentes mosódobbal rendelkező Whirlpool AWE 50510 automata mosógép tényleg nagyon sok különféle előnnyel rendelkezik, amelyekbe biztosan azonnal beleszeret. Az első és legnagyobb előnye ennek a mosógépnek az, hogy kellemes méretei vannak, így minden kisebb háztartásba illik. A kis méretei ellenére is azonban elegendő szennyes ruhát tehetünk bele. A szennyes mennyisége egy mosás során maximum öt kilogramm lehet, aminek köszönhetően közepes méretű családokba alkalmas.

A Whirlpool márkájú mosógép kisebb méretű fürdőszobákba is alkalmas és főleg annak köszönhetően, hogy praktikusan felültöltős. Így soha nem lesz az útjában a mosógép ajtaja, amely a fürdőszoba közepére nyílna. Kellemes szélessége és mélysége örömet okoz azoknak, akik mindenhol igyekeznek helyet megtakarítani.

Lehet, hogy ezt nem fogja elhinni, de a kis méretei ellenére a Whirlpool AWE 50510 automata mosógép csúcsteljesítményt és hatalmas kapacitást nyújt. A ruhái így gyönyörűen tiszták lesznek és minimális mértékben talál rajtuk gyűrődéseket és ráncokat. Ez a mosógép modell a finom ruhaneműt “ki is vasalja” és egyenesíti, aminek köszönhetően a vasalás során nem lesz semmivel sem problémája.

Automatikus vezérlés

A Whirlpool AWE 50510  mosógép nevében az automata szerepel, amelynek világos oka van. Nagyon egyszerűen tud működni, ráadásul teljesen önállóan, aminek köszönhetően nagyban megkönnyíti az Ön életét. Elektronikus vezérlése nagyon intuitív és könnyedén elérheti a segítségével a tökéletesen kimosott ruhákat.
A mosás közben az is a segítségére lesz, hogy egészen tizennyolc mosási program közül válogathat. Ugyanúgy maga is beállíthatja a fordulatszámot, méghozzá 0 és 1000 értékek között. A mosógép tehát pontosan az Ön szennyeséhez igazítható.

A mosógép vezérlésével mindenki megbirkózik. Legyen kezdő vagy inkább haladó a fejlett technológiák területén, egy biztos, hogy a használati útmutató segítségével mindennel könnyedén megbirkózik. A vezérlés annyira intuitív, hogy amint megszokja az új mosógép használatát, tudni fogja, hogy hogyan kell vezérelni és mikor melyik program a legjobb az Ön számára. Használja Ön is mosollyal az arcán a Whirlpool AWE 50510 automata mosógépet!

Programok és funkciók

A 18 program közé alapvető programok tartoznak, például pamut, antibakteriális, műszál, kényes fehérnemű, gyapjú, hétköznapi program 40 fokon, gyors 15 perces program, de olyan speciális programok is, mint például a farmernadrág, eco pamut és egy csomó más is. Ezek közül a programok közül tényleg mindenkinek sikerül könnyedén választania, aminek köszönhetően ez a mosógép tényleg minden családba passzolni fog.

Most pedig mondjunk valamit az érdekes funkciókról, amelyekkel ez az automata mosógép készült nekünk. A praktikus késleltetett indítás funkcióval a szennyes pontosan akkor lesz kimosva, amikor szükségünk lesz rá. Így kihasználhatja az időt, amíg például a munkahelyén van, és mire hazaér, a kimosott ruhák fogják várni a mosógépben. Sokan azonban szívesen mosnak inkább éjszaka. A Whirlpool AWE 50510 automata mosógép esetében ez sem lehet probléma, hiszen mindössze 59 dB zajszintet ér el mosás közben, amely a centrifugálás során sem megy feljebb, mint 76 dB.

Az egyszerű mosást ezzel a mosógéppel további újdonságok is megkönnyítik, például az elektronikus szenzor, amely stabilizálja működés közben a rezgéseket, az automatika a gazdaságos működéshez, valamint a vízfogyasztás ellenőrzése. Ezen újdonságoknak köszönhetően áttekintése lesz minden egyes szituációról. A Whirlpool AWE 50510 automata mosógép megfelelő működéséről a jelzőfények segítségével tájékozódhat.
A nyitott ajtót jelző jelzőfény azt mutatja, hogy mikor vehetjük ki a kimosott ruhaneműt, míg a figyelmeztető jelzőfények olyan esetekre hívják fel a figyelmünket, amikor például szervizelni kell a mosógépet vagy valami másra van szükség.

És mi is a helyzet a Whirlpool AWE 50510 automata mosógépnél az energiafogyasztás esetében? Annak köszönhetően, hogy ez a háztartási nagygép az A++ energetikai osztályba tartozik, ez egy olyan mosógépnek mondható, amely nagyon takarékos és mindössze 148 kWh a fogyasztása, továbbá csak 7400 liter vizet fogyaszt. A pénztárcája fellélegezhet, mert sokkal alacsonyabb pénzösszegekért fog mostantól mosni, mint amit eddig megszokott. Az energián kívül ez a mosógép ráadásul a mosóporral is spórol!

Formatervezés

Az automata mosógép formatervezése egyszerű, minimalista, letisztult vonalakkal. Mindenki egyből bele fog szeretni, akinek klasszikus, fehér színű mosógépre van szüksége. Kis méreteinek köszönhetően minden családba passzol, aki szeretne egy kis helyet megtakarítania. fürdőszobájában. Egy kisebb hátránya, hogy ha szárítógéppel is rendelkezik, akkor nem teheti erre a mosógépre vagy fordítva, mert ez a mosógép felültöltős. Ez azonban nem feltétlenül hátrány, hanem előnynek is számíthat, hiszen a mosógép ajtaja így nem nyílik a térbe, ahol útban lehet Önnek.
Ez a mosógép nemcsak a fürdőszobába illik, hanem akár a konyhába is. Egyszerűen kombinálhatja bármelyik helyiséggel, ahol csak el szeretné helyezni.

A márkáról

Végezetül mondjunk még valamit a Whirlpool márkáról. A Whirlpool márka a kiváló minőségű és jól ismert márkák közé tartozik, amely az összes fürdőszobába és a konyhába alkalmas termékeket kínál. Ezen kívül az egyik legjobb márka, amely kiváló minőségű termékeket forgalmaz. Az egész világon több tízezer elégedett vásárló él, aki a Whirlpool márkájú termékeket nem cserélné le semmi másra. Ön is közéjük tartozik? Amennyiben nem, akkor ez még változhat! Ez alatt a márka alatt számos termék található a piacon, melyek segítenek a mindennapi feladatok elvégzésében és meggyorsítják azt a munkát, melynek elvégzése egyébként nagyon sokáig tartana. Ugyanúgy nagy segítség, ha bizonyos munkáknál a készülék egyedül dolgozik.