Az igazság az, hogy a mosógépek az egyik legfontosabb háztartási nagygépek, amelyek ugyan nagy beruházást igényelnek, de sok gyümölcsöt hoznak. Az, hogy az emberek miért is szeretik őket, egyből több okát is meg tudjuk nevezni. Az első főleg az, hogy időt, energiát, költségeket takarítanak meg és összességében is megkönnyítik az életünket. A második főleg az, hogy a mosógépnek köszönhetően az egész fürdőszoba megjelenését szebbé varázsolhatjuk, modernné és stílusossá téve. Ma ugyanis a formatervezés és a stílus nagyon fontos, hiszen megalkotja a ház vagy a lakás “arculatát”.

A mosógép egy olyan készülék, amely az Ön otthonából sem hiányozhat. A választás során a legfontosabb paraméterekre és a finom részletekre kéne összpontosítania, amelyek egy egészet alkotnak. A mai ismertetőnkben egy olyan mosógépről teszünk említést, amely a legjobbak közé tartozik a piacon, és amelyet mosógép vásárlás esetén minden bizonnyal meg kellene tekintenie. Ez a mosógép nem csak kiváló mosási eredményeket kínál, hanem nagyon kellemes kivitellel és érdekes funkciókkal is rendelkezik, amelyeket minden bizonnyal értékelni fog. És milyen mosógépről beszélünk? A Whirlpool FWDG96148SBS EU mosógépet mutatjuk ma be Önnek.

Gyors áttekintés

Olyan jó minőségű mosógépet keres, amely minden ruhaneműről gondoskodni fog anélkül, hogy tönkre tenné azokat?  Van egy mosógépünk az Ön számára, a Whirlpool FWDG96148SBS EU mosógép, amely nem csak kimossa ruháit, de meg is szárítja azokat.  Minőségi szárítási funkcióval is rendelkezik, melyet mindjárt az első használat után megkedvel. 

A Whirlpool FWDG96148SBS mosó- és szárítógép a legjobb készülék, amely a teljesítmény, fogyasztás és a méretek közti kompromisszumra törekszik.  Annak ellenére, hogy a mosógép dobja 9 kg mosási kapacitással és 6 kg szárítási kapacitással rendelkezik, mégsem foglal sok helyet és kisebb lakásokban is elfér. Ezen kívül funkciók és programok széles skáláját kínálja, amelyeket minden bizonnyal örömmel fog használni. Szeretne többet megtudni a Whirlpool FWDG96148SBS EU mosógépről szárítógéppel? Van egy véleményező cikkünk erre. 

Formatervezés 

A formatervezés nagyon fontos paraméter a mai időnkben. A készülék nagy, és a helyiségben nagyon is jól látható. Számos ember érdeklődését felkelti, ezért be kell olvadnia a környezetébe.  Ez is az egyik oka annak, amiért számos mosógépet, vagy más háztartási készüléket fehér, minimalista színbe öltöztetnek.  A gyártók közül azonban sokan tisztában vannak azzal, hogy az embereket vonzza a kellemes kivitel, ezért a hagyományos fehér színt divatos darabokkal és apróságokkal egészítik ki, amelyek kellemesen megváltoztatják a készülék kivitelét.

A Whirlpool FWDG96148SBS EU mosógép modellt hagyományos fehér színbe öltöztették, melynek köszönhetően minden helyiségbe nagyszerűen fog illeni, bárhová is helyezze.  A közepén nagy méretű ajtó dominál, amely lágy kerettel kiegészített.  A készülék tetején nagy méretű, elforgatható gomb található, melynek segítségével a funkciók és programok vezérelhetőek.  A készülék jobb felén található a kijelző, ahol az éppen beállított adatok tekinthetőek meg,  a bal felén pedig a mosópor és öblítő adagoló helyezkednek el. 

Dob

A dob nagyszerű, 58 liter térfogatot biztosít. Ennek a méretnek köszönhetően akár 9 kilogramm mosásra szánt szennyes és 6 kg szárításra szánt kimosott ruha fér bele. Így a mosógép olyan nagy típusú mosógép modellek közé tartozik, amelyek mind a közepes méretű, mind a négynél több tagú nagycsaládok számára alkalmasak. 

Funkciók és érdekes programok

A Whirlpool FWDG96148SBS EU mosógép nagy mennyiségű programot biztosít. Ezek közé sorolhatjuk például a következőket:

Az első a 6. érzék technológia, amely minden ruhaneműt anélkül képes kimosni, hogy Önnek bármit is be kéne állítania, minden típusú ruhanemű mosására képes.  Úgy állítja be a mosási programot, hogy semmit ne tegyen tönkre.  Éppen ellenkezőleg Minden szövettípusról próbál gondoskodni.  A 6. érzéknek köszönhetően akár 50 % energiát, vizet és időt takarít meg.  

A Fresh Care+ egy olyan következő funkció, amely megőrzi a mosógépben felejtett ruhák illatát.  Amennyiben sürgősen munkába kell szaladnia, vagy más elintéznivaló dolga akad, a ruhát bátran a mosógépben hagyhatja.  Semmi sem fog történni vele. A mosógép a ruhát rendszeresen átmozgatja, és forró gőz használatával megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.  

Biztosan Önnel is előfordult már, hogy egyes ruhadarabok színt engedtek, így a többi ruhát is megszínezték.  A Whirlpool FWDG96148SBS EU mosógép esetében ettől nem kell tartania.  A mosógép Colour 15 funkcióval ellátott, melynek köszönhetően a színes ruhák mosása 15 foknál is hatékony.  A ruha az alacsony hőfokon nem engedi a színt, nem színezi be a többi ruhát és nem veszti el színét. 

Nincs sok ideje, de valamelyik ruháját minél hamarabb ki kéne mosnia? Válassza a gyors programot, amely 1 kilogramm szennyest már 45 perc alatt képes kimosni és egyúttal meg is szárítani.

Nagyon sok mosógép nem képes a speciális szövetek mosására, mint például a sportruházat.  A Whirlpool FWDG96148SBS EU mosógép modell esetében azonban ez határozottan nem igaz. A speciális programnak köszönhetően a ruházat tökéletesen tisztítható.   

A gyapjú is a speciális szövetek közé sorolható.  A “Gyapjú” program minden gyapjúból készült darabot anélkül mos ki, hogy azt bármilyen módon is károsítaná.   

A Soft Move technológia gondoskodik arról, hogy a ruhák ne veszítsék el formájukat, vagy más módon ne károsodjanak.  A ruhák a mosás végeztével nagyon szépek maradnak és nem károsodnak.  

Fogyasztás

A következő, nagyon fontos paraméter, amire fontos odafigyelni, a fogyasztás.  Ez befolyásolja az egész vásárlást.  Általánosan érvényes, hogy az olcsóbb mosógépek nagyobb fogyasztásúak.  Az ilyen készülékek vásárlása nem kifizetődő.  A másik szempontból viszont a drágább mosógépek árcéduláin magasabb az összeg, de ezek alacsony fogyasztást kínálnak.  Egy bizonyos idő után észlelni fogja a különbséget, ezért érdemes egy drágább gép vásárlásába fektetni. 

A Whirlpool FWDG96148SBS EU mosógép az A energiaosztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy nagyon hatékonyan kíméli a természetet és az Ön pénztárcáját is.  A fogyasztás növelése nélkül is képes hatékonyan kimosni a ruhákat. 

Zajszint

A Whirlpool FWDG96148SBS EU mosógép nagy előnye a csendes működés, így nem fogja zavarni alvás közben, televíziózás közben, vagy a barátokkal való társalgás közben.  Még akkor sem fogja zavarni, ha a fürdőszobában, vagy abban a helyiségben fog tartózkodni, ahol a mosógép található.  

Zajszintje mindössze 56 dB mosás esetében, 61 dB szárítás esetében és 82 dB a centrifugázás során. Vagyis, szinte nem is lehet hallani. Soha nem fog problémát okozni vagy zavarni Önt.

A márkáról

Végezetül mondjunk még valamit a Whirlpool márkáról. A Whirlpool márka a kiváló minőségű és jól ismert márkák közé tartozik, amely az összes fürdőszobába és a konyhába alkalmas termékeket kínál. Ezen kívül az egyik legjobb márka, amely kiváló minőségű termékeket forgalmaz. Az egész világon több tízezer elégedett vásárló él, aki a Whirlpool márkájú termékeket nem cserélné le semmi másra. Ön is közéjük tartozik? Amennyiben nem, akkor ez még változhat! Ez alatt a márka alatt számos termék található a piacon, melyek segítenek a mindennapi feladatok elvégzésében és meggyorsítják azt a munkát, melynek elvégzése egyébként nagyon sokáig tartana. Ugyanúgy nagy segítség, ha bizonyos munkáknál a készülék egyedül dolgozik.