A mosogatógép kiválasztása nem olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolná. A kiválasztást néhány napos, esetleg hetes gondolkodás előzi meg, ami a legjobb az Ön számára. A mosogatógépet méret szerint kellene kiválasztani, vagyis jobban mondva az egy nap alatt elhasznált edény mennyisége szerint. Amennyiben ez sok, akkor logikusan nagyobb mosogatógépre van szüksége, és fordítva. A mosogatógép pontosabb paramétereit ajánlatos a háztartásban található személyek számával összefüggésbe hozni. Minél többen vannak egy háztartásban, annál több az edény, és annál nagyobb mosogatógépre van szükség. Abban az esetben, ha kevesen vannak egy háztartásban, feleslegesen van nagy mosogatógép, mivel több napig is kell várni, hogy megteljen, vagy félig üresen kell beindítani.
Fontos tényező a kosarak variálhatósága is. Nagyszerű, ha át lehet őket szervezni, mivel így nagyobb edényeket is bele lehet tenni, mint a fazekak vagy a serpenyők. A legtakarékosabb mosogatógépek 13 teríték mosogatásához megközelítőleg 6 – 7 liter vizet fogyasztanak el.  A hagyományos mosogatás során az átlag vízfogyasztás 15 liter, ami azt jelenti, hogy a mosogatógéppel valóban vizet takarít meg.
Tisztában kell lenni azzal is, hogy a mosogatógép mérete nem csak literben van mérve, de a benne elhelyezhető terítékek számában is. A vízfogyasztáson kívül az energiafogyasztás is fontos – ez az egyik fontos, ha nem a legfontosabb tényező a mosogatógép vásárlásakor.
Az alap paraméterek közé tartozik az elhelyezés is. Szabadonálló, vagy beépíthető mosogatógépet szeretne? A beépíthető igazán nem sok helyet foglal, és képes “elbújni”. Több típusú mosogatógép létezik, mint például az asztali, amely 4-6 terítékre szolgál.
A teríték alatt egy mélytányér, egy lapos tányér, desszertes tányér, csésze, csészealátét, evőeszköz és kiskanál értendő.
A mosogatógép típusa is fontos. Léteznek 45 cm szélesek, melyek kb. 8-10 terítéket mosogatnak el, és megfelelnek egy közepes család részére, legvégül a legnagyobbak 60 cm szélesek, melyek a nagycsaládosok részére alkalmasak, 12-15 teríték megtisztítására képesek. Ezen kívül azonban nagyon sok paraméter van, melyről nem szabad megfeledkezni.

Ahogy azt az előző részből megtudhatta, a mosógép kiválasztása nem biztos, hogy könnyű feladat. A piacon több tíz, akár több száz típusú mosogatógép található, amelyből választani lehet. A választásnál azonban nagyon fontos az összes tényezőt figyelembe venni, amit a mosogatógép kínál. Nagyon sokak számára a márka is mérvadó.
Nem szabad elfelejteni, hogy a mosogatógép olyan készülék, melyet nem csak egy vagy két évre vásárol, hanem többre. Ebből kifolyólag nagyon oda kell figyelni a választásra. A legjobbak közé sorolható a Whirlpool WSFO 3O23 PF X mosogatógép is, melyet biztosan megkedvel.

Minőségi mosogatógép, amely energiát takarít meg és kíméletes a környezethez

A házimunkák gyakran a legrosszabbak közé tartoznak, melyekkel az ember találkozik. Éppen ezért, ha Ön is több időt szeretne a családjával tölteni és szeretne megszabadulni a mosogatással járó gondoktól, szerezzen be egy segítőtársat, amely mindenről gondoskodni fog. Az ilyen segítőtársak közé tartozik a Whirlpool WSFO 3O23 PF X mosogatógép is, amely csak 45 cm széles, de ennek ellenére elegendő helyet kínál minden szükséges dolog elmosogatására. Egy töltésre 10 terítéket foglal magába, így megszabadítva Önt a terhektől.

A Whirlpool WSFO 3O23 PF X mosogatógép az A++ energiaosztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy a legtakarékosabb mosogatógépek közé tartozik. Egy mosogatási ciklus alatt 9 liter vizet fogyaszt, így az Ön nagy örömére, megtakarít a családi költségvetésből. A kézi mosogatással szemben a vízfogyasztás jelentősen csökken, Ön pedig kíméli a környezetet. És ez nagyszerű érzés, nem?

Formatervezés

Hogy is néz ki ez a mosogatógép? Az előlapon található az intuitív kezelőpanel, melyen nagyon könnyen megtanul dolgozni. Ez igazán egyszerű, és tényleg mindenki megbirkózik vele. Ennek a panelnek a segítségével kiválaszthatja a kínálatban lévő hét program valamelyikét. Amennyiben azonban nem tud dönteni, ezt rábízhatja a mosogatógépre, amely könnyen döntést hoz. Speciális technológiával felszerelt, amely a mosogatógépben elhelyezett érzékelő alapján működik. Ez az érzékelő felméri a szennyezettségi szintet és ez alapján automatikusan úgy állítja be a programot, hogy az energia- és vízfogyasztás minél alacsonyabb legyen. Mindezek mellett azonban a kiváló minőség megmarad.

A nagyon szennyezett edények esetében a Power Clean szabadalmaztatott technológiát használja, melynek során az edényeket a hátsó szelepekből kiáradó magas nyomással mossa el. A mosogatógép lehetővé teszi az alsó vagy felső kosár zónás mosását. Nem hiányzik a nagyon közkedvelt késleltetett indítás funkció sem.  Ennek köszönhetően a mosogatást akár 24 órával is késleltetheti.

Milyen a mosogatógép kivitele? Ez teljesen hagyományos, egyszerű, mégis nagyon divatos. Teljesen mindegy, milyen stílusú a konyha, mindenhová jól illik. Lehet a konyhája minimalista stílusú, modern, vagy akár a vintage stílusú is, a mosogatógépet mintha Önnel találták volna ki.

Menet

Az alacsony, 48 dB zajszintnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a Whirlpool WSFO 3O23 PF X mosogatógép működése nem fogja Önt zavarni. Csendes működésének köszönhetően nyugodtan megnézheti kedvenc filmjét anélkül, hogy a készülék ebben megzavarná.

Ahhoz, hogy a mosogatógép rendesen működjön, megfelelő karbantartás, és egyes adalékanyagok szükségesek, melyekre a mosogatógépnek szükségük van. Ezek közé tartozik például a mosogatógép só vagy a fényező folyadék. Mindezekről a mosogatógépen található mutatók tájékoztatnak. Nagy segítséget nyújt a nagy méretű LED kijelzője is, amelyen tényleg mindent nagyon jól láthat.

A márkáról

Végezetül mondjunk még valamit a Whirlpool márkáról. A Whirlpool márka a kiváló minőségű és jól ismert márkák közé tartozik, amely az összes fürdőszobába és a konyhába alkalmas termékeket kínál. Ezen kívül az egyik legjobb márka, amely kiváló minőségű termékeket forgalmaz. Az egész világon több tízezer elégedett vásárló él, aki a Whirlpool márkájú termékeket nem cserélné le semmi másra. Ön is közéjük tartozik? Amennyiben nem, akkor ez még változhat! Ez alatt a márka alatt számos termék található a piacon, melyek segítenek a mindennapi feladatok elvégzésében és meggyorsítják azt a munkát, melynek elvégzése egyébként nagyon sokáig tartana. Ugyanúgy nagy segítség, ha bizonyos munkáknál a készülék egyedül dolgozik. Válassza Ön is a Whirlpool WSFO 3O23 PF X mosogatógépet, amely nemcsak lenyűgöző funkcióval fogja Önt magával ragadni, hanem az egyszerű használatával és kiváló eredményeivel.