Egy új termék árasztotta el a piacot, amely nem mást mint a smart watch, másnéven az okosóra, amelyet már szinte minden márka gyárt annak érdekében, hogy jobbak legyenek, mint a konkurencia és a lehető legjobbat kínálják a vásárlóknak, amit csak lehet. Az okosórák és az okoskarkötők, amelyeket manapság az egész világon értékesítenek, igazán sokat értek el, és nincs is min csodálkozni. Segítenek Önnek a mindennapi tevékenységei során, aminek köszönhetően nem kell mobiltelefont tartania magánál. A piacon bőséges számban, méretben, színben és kivitelezésben is megtalálhatja őket több különböző márkától.

Mint említettük, az okosórák olyan termékek, amelyekből tényleg nagyon sok van a piacon manapság. Nincs azon semmi meglepő, hogy sokszor megtörténik, hogy nem tudja kiválasztani pontosan azt a modellt, amelyre szüksége van. Ha Ön sem szakértő ezen a területen, és senki sincs a környezetében, akit megkérdezhetne, akkor az lesz a legegyszerűbb, ha áttanulmányoz mindent ebben a témában. Ma már tényleg minden megtalálható az interneten, amire csak szüksége lehet. Ezenkívül nagyon jól tudnak segíteni ebben azok az emberek is, akik szakboltokban dolgoznak. Ezeken a helyeken olyan emberek dolgoznak, akik nem fognak csalódást okozni, és mindig segítenek Önnek, amikor csak szüksége lehet rá. Hogyan válasszuk ki tehát magát az okosórát? Elsősorban szükséges, hogy az okosóra kompatibilis legyen az okostelefonjával. Nem kell azonban félnie a komplikációktól, mert ma az okosórákat úgy alkották meg, hogy ne csak az Android, de az iOS operációs rendszerű berendezésekkel is együtt tudjon működni, ezért egyre népszerűbbek és népszerűbbek. Természetesen az lesz a legjobb, ha egy olyan okosórát választ, amely ugyanolyan márkájú vagy operációs rendszerű, mint a mobiltelefonja. Biztosan mindenki Önök közül rendelkezik valamilyen elvárásokkal, amelyeket az okosóráknak teljesíteniük kell. Habár minden okosóra tudja mérni az időt, mutatni az időt, a mobiltelefonról érkező értesítéseket, üzenetek olvasását (SMS vagy a közösségi hálóról érkező üzeneteket), zenét lejátszani vagy figyelni a felhasználó tevékenységeit. Mindezek azok a tevékenységek, amelyek az okosórák alapvető funkciói közé tartoznak. Továbbá vannak azonban kiegészítő tulajdonságok, mint például a vízállóság, a GPS, az LTE vagy a porállóság. A többi funkció többnyire nagyon érdekes, és képesek segíteni nagyon sok szempontból is. Ha ugyanis szívesen jár túrázni, akkor mindenképp egy olyan okosórát kell választania, amely vízálló és emellett egyúttal porálló is. Sokszor nemcsak Ön, de maga az okosóra is a kezén nehéz körülményeknek van kitéve. És végül még egy nagyon fontos tényezőt érdemes megemlíteni, ami az akkumulátor üzemideje egy feltöltéssel. Ennek ugyanis tényleg elég magasnak kell lennie ahhoz, hogy az okosóra tényleg legalább egy teljes napot kibírjon. Így tényleg mindent figyelni tud az okosóra, amire csak Önnek szüksége van.

Személyi edző

Egy személyi edzőt keres, egy segédeszközt különféle tevékenységek során, egy eszközt a pontos idő megjelenítésére és egy tárgyat, amely segít Önnek a rengeteg, különböző napi igényei teljesítésében? Akkor most épp meg is találta! Ez a segédeszköz nem más, mint a Xiaomi Amazfit 2 (Stratos) okosóra, amelybe egyből bele fog szeretni, méghozzá több okból is. Az egyik ezek közül főleg az, hogy nagyszerű áron kapható, és ezért tényleg bárki megengedheti magának, hogy megvásárolja ezt a csodás okosórát.

A Xiaomi Amazfit 2 (Stratos) okosóra a karján  mindig nagy feltűnést fog kelteni. Elmehet vele dolgozni, viselheti az iskolában, magával viheti az edzésre vagy csak úgy, a városba, higgye el, hogy mindig jól fog Önnek állni. Ugyanis egy univerzális segédeszközről van szó, amely automatikusan méri a naponta megtett lépéseket, valamint a pulzust is figyelemmel követi. Az okosórát tényleg sok területen fel tudja használni, aminek köszönhetően jelentősen megkönnyíti az életét. Ezt azonban csak akkor tudja meg, amikor megvásárolja és rájön, hogy nem tud nélküle élni.

Elég nagy kijelző

Természetesen az okosóra mutatja a pontos időt, amelyet átláthatóan tekinthet meg a nagy, 1,34 hüvelykes átmérőjű kerekded kijelzőn. A kijelző ugyanis automatikusan állítható fényerővel rendelkezik, hogy mindig mindent jól lásson rajta és éjszaka ne vakítsa Önt el feleslegesen.

Formatervezés

Mondjunk most valamit a formatervezéséről, amit a legtöbb ember rögtön az első pillantásra már észrevesz. A Xiaomi Amazfit 2 (Stratos) okosóra stílusos, és az elég nagy óralapnak köszönhetően mindent nagyon jól fog rajta látni. Ha az olyan személyek közé tartozik, akik inkább az óra klasszikus stílusát vallja magáénak, és szereti a kerek számlapot, akkor mindenképpen ezt az órát kéne választania. Az idő mellett azonban az óralap egyéb szükséges információkat is megjelenít Önnek. A piacon fekete színkivitelben találhatja meg, ami tényleg tökéletesen illik mindenkihez, és ez egy biztonságos választás minden alkalomra. Ugyanúgy illik férfiaknak és nőknek is. Nemcsak sportos, de ugyanúgy elegánsabb outfithez is kombinálható.

Bluetooth funkció

Csatlakoztassa okosóráját a mobiltelefonjához a Bluetooth funkció segítségével, és nézze meg a beérkező SMS üzenetekről és hívásokról szóló értesítéseket, illetve legyen képben, hogy mi zajlik a közösségi hálón. Így nem kell folyton, minden pillanatban a mobiltelefonját ellenőriznie, hogy megtudja, hogy lemaradt-e valamiről. Az okosórában beépített gyorsulásmérő, GPS, barométer és giroszkóp is található. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően az okosóra beltéri és szabadtéri tevékenységekhez is egyaránt alkalmas. Nem ijed meg a víztől sem, éppen ezért nyugodtan úszkálhat az okosórával a karján a medencébe. A búvárkodáson kívül szinte soha nem kell levennie a kezéről.

Vízálló

Az okosóra tehát vízálló, azonban nem alkalmas búvárkodásra. Nem kell azonban félnie, ha edzés közben, futás közben, vagy medencében úszva szeretné viselni.

Az integrált akkumulátor egy teljes munkahetet kibír újratöltés nélkül. Egy feltöltéssel ez az okosóra egészen öt napon át képes megállás nélkül működni. Ezért nem kell minden este azon gondolkodnia, hogy feltegye-e az okosórát töltőre, mert nem áll fenn a veszélye, hogy másnap az edzés kellős közepén felmondaná a szolgálatot.

A Bluetooth technológián keresztül az okosórát egyszerűen csatlakoztathatja az okostelefonjához. Közvetlenül a csuklóján láthatja átláthatóan az összes értesítést a beérkező hívásokról, az üzenetekről, a figyelmeztetésekről és hasonlókról. Ennek köszönhetően nem kell minden pillanatban előkapnia az okostelefonját a zsebéből vagy a kézitáskájából. A Xiaomi Amazfit 2 (Stratos) okosóra tehát nemcsak egy stílusos kiegészítő és segédeszköz az edzés során, de egy olyan termék is, amely segít Önnek elvégeznie a mindennapos tevékenységeit és feladatait.

A márkáról

Végül még mondjunk valamit a Xiaomi márkáról. A Xiaomi márka a piacunkon már régóta nem számít újdonságnak. Az emberek egy-kettő beleszerettek a termékeibe, nemcsak a szép formatervezésnek, de a nagy teljesítményű mobiltelefonoknak és más termékeknek köszönhetően is, amiket ez a márka kínál. Minőségi kidolgozás, nagy teljesítmény és alacsony ár – pontosan ezek azok a jellemzők, amelyek vonzzák az embereket, hogy megvásárolják a Xiaomi márkájú termékeket. Azonban csak kevesen tudják, hogy ez a márka már hosszú évek óta működik. Ennek ellenére csak pár évvel ezelőtt jutott el hozzánk a piacra. Az oka ennek az volt, hogy egyre több magyar vásárló vágyott az olcsóbb, de ennek ellenére nagy teljesítményű és minőségi mobiltelefonokra. Ma a piacon már szinte mindent megtalálhat, beleértve a Xiaomi márkájú termékeket is. A Xiaomi mindent kínál, amire csak Önnek szüksége van. Válasszon Ön is egy olyan mobiltelefont, okoskarkötőt vagy akár okosórát, amely tényleg nagyon vonzóan és csábítóan néz ki, nagy kijelzővel bír, könnyű és tényleg nagyszerűen sokáig bírja az akkumulátora egy feltöltéssel.